dragacz123 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Witam jak ustawić żęby na kopalni Vip nie mógł Gracz kopać bloków. Mam WorldEdit,WorldGuard plugin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verdun1337 0 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! skrypt by ljay mi działa a jeśli sam tego nie naprawisz to ... nierób servera Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Samo skript nie wystarczy i world guard i edit Edytowane 2 lipca 2018 przez Vylence połączyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Mam WorldGuard i Edit . I Błędy wywala nwm czm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verdun1337 0 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 te 3 pluginy napisać ci nazwy pluginów aby ci to działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 hmm... a moze napiszesz jakie lub wyslesz ss'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verdun1337 0 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 in region vip is not an entity type to mu wywala to jest chyba brak regionu lub brak połączenie z wg albo wymagany jest Sqery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verdun1337 0 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 ja mam Sqery i mi działa wg kto robi server jak nie zna jezyku SCRIPT :fgdfgdfgdfg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 A w WorldEdir.WorldGuard jak ustawić zeby na regionie nie mogla dana ranga kopac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verdun1337 0 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 a masz SkQuery taki plugin i jak masz silnk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 @dragacz123. podaj wersje skripta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Zamiast if player is in region spróbuj wpisać sobie if "%region at player%" is "nazwa regionu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Godzinę temu, LuckyPotato napisał: Zamiast if player is in region spróbuj wpisać sobie if "%region at player%" is "nazwa regionu" Dziena mordo działa a i czy byś nie mógł dodać że jak ten gracz zniszczy blok na danym regionie to pisze komunikat że nie ma uprawnien aby zniszczyc ten blok? i Czy jeszcze da rade dodać do tego że jak jest się na tym danym regionie jest blokada danej komendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 @dragacz123 SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Daj gwiazdkę obok mojej odpowiedzi dragacz123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragacz123 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 6 minut temu, LjayPL789 napisał: @dragacz123 SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Daj gwiazdkę obok mojej odpowiedzi Załadowało wszystko bez błedu ale jest mały myk bo jak dodaje nazwe regionu (na kopalni vip mam region o nazwie "vipmc") i daje group.Gracz to i tak gracz moze kopać . Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 A wpisałeś /pex group <nazwa_grupy> add <group.<grupa> ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Aaaa... nie zadziała ci bo region at player jest dodatkowo opisane światem danego regionu... zamień sobie nie if "%region at player%" is "region" na if "%region at player%" contains "region" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Nie łatwiej zrobić to world guardem i bez potrzeby obciążania serwera ? /rg addmember kopalnia g:vip /rg flag kopalnia block-break deny Daj lajka jak zadziała xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragacz123 1
Witam jak ustawić żęby na kopalni Vip nie mógł Gracz kopać bloków. Mam WorldEdit,WorldGuard plugin
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi