Radek1234512345 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) Napisze mi ktoś skript na /raport z permisjami dla adm by mogli go czytać SZYBKO!!! Edytowane 2 lipca 2018 przez nicku1 Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Chodzi o coś takiego jak helpop? / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 bludis 418 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 @Radek1234512345 SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Permisja do widzenia zgłoszeń: raport.odbierz ------------------------------------------------------------------------------------------- Jeśli pomogłem, to kliknij w gwiazdkę obok mojego nicku ------------------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radek1234512345 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Tak tylko zamiast /helpop żeby było /raport z permisjami dla adm by mogli go czytać bo /helpop z essentials trzeba mieć op 5 godzin temu, LjayPL789 napisał: @Radek1234512345 SKRYPT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Permisja do widzenia zgłoszeń: raport.odbierz ------------------------------------------------------------------------------------------- Jeśli pomogłem, to kliknij w gwiazdkę obok mojego nicku ------------------------------------------------------------------------------------------- Tak działa właśnie o to mi chodziło DZIĘKUJE Łącze. Notatka dodana przez Nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nicku 126 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Radek1234512345 1
Napisze mi ktoś skript na /raport z permisjami dla adm by mogli go czytać SZYBKO!!!
Edytowane przez nicku1Poprawiam formatowanie.
Notatka dodana przez Nicku
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi