Zebster 0 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 witam, czy moglby mi ktos napisac skrypt na to, ze jezeli gracz zginie i ma na sobie/w sobie zelazne itemy nazwane "startowy ekwipunek" to zamiast wypasc na ziemie po prostu sie usuwaja? z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 on death of player: remove iron boots, iron leggins, iron chestplate and iron helmet from drops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zebster 0 Opublikowano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) Dziala, lecz ja prosilem o usuwanie itemow ktore maja nazwe. Zrobilem cos takiego: on death of player: remove iron boots, iron leggings, iron chestplate and iron helmet and iron sword named "&7Startowy ekwipunek" from drops i wtedy nie dziala. Itemy sie nazywaja dokladnie tak samo. Czy moglby mi ktos pomoc? Edytowane 2 lipca 2018 przez Vylence znacznik code ^>^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 a czy żelazny miecz znika? dodaj do kazdego named "..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 on death of player: remove iron boots named "", iron leggins named "", iron chestplate named "" and iron helmet named "" from drops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zebster 0 Opublikowano 2 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Nadal nie działa. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zebster 0
witam, czy moglby mi ktos napisac skrypt na to, ze jezeli gracz zginie i ma na sobie/w sobie zelazne itemy nazwane "startowy ekwipunek" to zamiast wypasc na ziemie po prostu sie usuwaja? z gory dzieki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi