Skocz do zawartości
  • 0

Które z tych for wybrać?

def750
 Udostępnij

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

jak masz pieniazki to

26 minut temu, Yelol napisał:

• InvisionPower

a z darmowych to raczej

26 minut temu, Yelol napisał:

• Flarum

poza lista moge ci polecic mybb, ale po instalacji wymaga kilku godzin konfiguracji

Edytowane przez Sewer

• 1
7 minut temu, Sewer napisał:

poza lista moge ci polecic mybb, ale po instalacji wymaga kilku godzin konfiguracji

Tak samo zarówno w przypadku wymienionych, jeżeli edycja jest na płaszczyźnie stylu.

Osobiście polecam ci IPS'a, jednakże jeżeli masz zamiar wykorzystać forum tylko pod serwer MC, to Xenforo.
Z darmowych odpowiedników, jak kolega wyżej - Flarum.

• 1

Szczerze pracowałem tylko na XenForo i Invision. Na temat reszty się nie wypowiem, ponieważ nie miałem z nimi do czynienia. Jakbym miał wybierać między tymi dwoma silnikami to bym brał Invision w ciemno. Na XenForo narzędzia moderacyjne są słabe, jak również gubiłem się na Admin Panelu aby ustawić co trzeba. Jedynym plusem są darmowe dodatki, o które ciężko na Invision (nie mówię że nie ma dobrych dodatków/wtyczek, ale akurat społeczność Invision ceni sobie mocno swoje wtyczki). Osobiście sam zaczynałem na MyBB i na phpbb by przemo, jednak jeżeli myślisz nad czymś lepszym to polecam na pewno Invison.

• 0

Korzystałem i z Invision i XenForo, XenForo zawsze wydawało mi się lekko uboższe, ale bardziej zoptymalizowane. Także ja postawiłbym na XenForo nie tylko do for na Minecrafta. 

Ale mimo to polecam szczerze MyBB to, że jest darmowe nie czyni jego gorszym, a powiem, że nawet najlepszym pod względem bogactwa we wtyczki. ;)

Edytowane przez Phgo

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...