def750 15 Opublikowano 30 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2018 Witam, mam pytanie gdyż nie mogę się zdecydować, które forum z poniższych wybrać: Xenforo InvisionPower Flarum Discourse Które z nich jest najlepsze i dlaczego tę uzasadnijcie jeżeli możece. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 30 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2018 (edytowane) jak masz pieniazki to 26 minut temu, Yelol napisał: InvisionPower a z darmowych to raczej 26 minut temu, Yelol napisał: Flarum poza lista moge ci polecic mybb, ale po instalacji wymaga kilku godzin konfiguracji Edytowane 30 czerwca 2018 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 _Of3k 278 Opublikowano 30 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2018 7 minut temu, Sewer napisał: poza lista moge ci polecic mybb, ale po instalacji wymaga kilku godzin konfiguracji Tak samo zarówno w przypadku wymienionych, jeżeli edycja jest na płaszczyźnie stylu. Osobiście polecam ci IPS'a, jednakże jeżeli masz zamiar wykorzystać forum tylko pod serwer MC, to Xenforo. Z darmowych odpowiedników, jak kolega wyżej - Flarum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 def750 15 Opublikowano 30 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2018 (edytowane) Tworzymy serwer PvP I edycja za nami Było 300 graczy mamy blazingpacka ale nie wnikajmy w szczegóły. Coś żeby pasowało d pvp A i jak xenforo to 1.5 czy 2.0 Edytowane 30 czerwca 2018 przez Yelol Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 V1ceVersa 4 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 Pod forum najlepsze MyBB oraz InvisionPower wybieraj pomiędzy tymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 def750 15 Opublikowano 1 lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 Szczerze uważam że bymm to shit, słabe zabezpieczenia da się włamać na czyjeś konto w 20-30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Nicku 126 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 Szczerze pracowałem tylko na XenForo i Invision. Na temat reszty się nie wypowiem, ponieważ nie miałem z nimi do czynienia. Jakbym miał wybierać między tymi dwoma silnikami to bym brał Invision w ciemno. Na XenForo narzędzia moderacyjne są słabe, jak również gubiłem się na Admin Panelu aby ustawić co trzeba. Jedynym plusem są darmowe dodatki, o które ciężko na Invision (nie mówię że nie ma dobrych dodatków/wtyczek, ale akurat społeczność Invision ceni sobie mocno swoje wtyczki). Osobiście sam zaczynałem na MyBB i na phpbb by przemo, jednak jeżeli myślisz nad czymś lepszym to polecam na pewno Invison. def750 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Phgo 1 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) Korzystałem i z Invision i XenForo, XenForo zawsze wydawało mi się lekko uboższe, ale bardziej zoptymalizowane. Także ja postawiłbym na XenForo nie tylko do for na Minecrafta. Ale mimo to polecam szczerze MyBB to, że jest darmowe nie czyni jego gorszym, a powiem, że nawet najlepszym pod względem bogactwa we wtyczki. Edytowane 2 lipca 2018 przez Phgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
def750 15
Witam, mam pytanie gdyż nie mogę się zdecydować, które forum z poniższych wybrać:
Które z nich jest najlepsze i dlaczego tę uzasadnijcie jeżeli możece.
Z góry dziękuje
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi