Gość Vylence Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Zostawiam do napisania odpowiednim osobom w składzie, chodzi o punkt dotyczący wrzucania zdjęć, na hostingi jak imgur. IV, zapodaj i inne takie utrudniają prace, m. in. zdjęcia znikają albo żeby na nie wejść trzeba przejść przez jakiś link. Przeszukując forum można znaleźć wiele takich przypadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 12 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 Przenoszę do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 691 Opublikowano 12 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2018 (edytowane) Jestem za, denerwuję mnie już to zapodaj Edytowane 12 czerwca 2018 przez jaku49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 15 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2018 Jestem za, dodatkowo wnoszę o wybranie 2 lub 3 najlepszych hostingów zagranicznych, bez reklam takich jak np. imgur, google zdjęcia. Za wstawianie z innego hostingu ostrzeżenie o wartości 0pkt lub 1pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejszpat 378 Opublikowano 7 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2018 W dniu 15.06.2018 o 16:50, Nieaktywny napisał: Jestem za, dodatkowo wnoszę o wybranie 2 lub 3 najlepszych hostingów zagranicznych, bez reklam takich jak np. imgur, google zdjęcia. Za wstawianie z innego hostingu ostrzeżenie o wartości 0pkt lub 1pkt. Imgur + bez reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 Ta kwestia zostanie uwzględniona w nowym rozporządzeniu o treściach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi