Gafenq 1 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 Mam pytanko czy ktoś wiem jak napisać skrypt dzięki któremu można będzie wylewać wodę w netherze i żeby się ona wylewała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xFreku 100 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 Zobacz mozeon rightclick holding a water bucket:[tab] if distance between player and target block is smaller than 4:[tab tab]set target block to water Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 Był jakiś efekt który wywoływał dowolny event, ale nwm czy to by zadziałało, bo by można było wywołać klik blokiem wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gafenq 1
Mam pytanko czy ktoś wiem jak napisać skrypt dzięki któremu można będzie wylewać wodę w netherze i żeby się ona wylewała?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi