Lunak 0 Opublikowano 7 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2018 Cześć Przenoszę mój serwer z wersji 1.7.2 na 1.12.2 i gdy to robię, on się sam wyłącza po 5 sekundach. I nie, to nie przez pluginy, tylko gdy wgrywam mapkę moją, to wtedy się wyłącza. HELP :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DJKondzio 3 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Podaj SS lub kod z Konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lunak 0 Opublikowano 9 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 21 godzin temu, DJKondzio napisał: Podaj SS lub kod z Konsoli Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 Chodzi o świat. Spróbuj usunąć ./world/players. Jeśli to nie pomoże będziemy dalej kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lunak 0 Opublikowano 9 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 Pomogło Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lunak 0 Opublikowano 9 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 A jak ja bym chciał palyers dodać, bo tam mam zapisy postaci z 1.7.2 z itemami bo to rpg to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 (edytowane) Czy język angielski jest aż taki trudny Nie przeniesiesz bo konstrukcja zapisu się zmieniła. Edytowane 9 czerwca 2018 przez Rejszpat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lunak 0
Cześć
Przenoszę mój serwer z wersji 1.7.2 na 1.12.2 i gdy to robię, on się sam wyłącza po 5 sekundach. I nie, to nie przez pluginy, tylko gdy wgrywam mapkę moją, to wtedy się wyłącza. HELP :O
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi