xAxee 1 951 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 Cześć chciałbym jakąś komendę albo event który by spawnował Armor Stand z nazwą taką jak argument albo po prostu jakiś ustawiony tekst chce tylko aby ktoś napisał jak się przywołuje nazwany niewidzialny Armor Stand oraz jak się go usuwa (szukałem po necie ale nie było były tyko komendy a tego nie chce xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 Eventu nie znalazłem,. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ta linijka: set is visible of last spawned entity to false Może być źle, jeśli jak będzie to napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość ZiemniaQ Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 (edytowane) 13 minut temu, LjayPL789 napisał: Eventu nie znalazłem,. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ta linijka: set is visible of last spawned entity to false Może być źle, jeśli jak będzie to napisz. set {lokacja::%player%} to location of player spawn an armor stand at {lokacja::%player%} clear {lokacja::%player%} czemu nie spawn armor stand at player? XD I czemu nie zmienna chwilowa? I gdzie nazwa tego entity? Tak wiele pytań... tak malo odpowiedzi @xAxee Skorzystaj z pluginu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 6 czerwca 2018 przez ZiemniaQ Ziemniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 6 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 @LuckyPotato nie chce pluginu ponieważ chce zrobić coś takiego ,że gdy postawie jakiś block to pojawia się ten armor stand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xAxee 1 951
Cześć chciałbym jakąś komendę albo event który by
spawnował Armor Stand z nazwą taką jak argument albo po prostu jakiś ustawiony tekst
chce tylko aby ktoś napisał jak się przywołuje nazwany niewidzialny Armor Stand
oraz jak się go usuwa
(szukałem po necie ale nie było były tyko komendy a tego nie chce xD)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi