xAxee 1 951 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 (edytowane) Cześć pracuje nad pewnym skryptem i potrzebuje aby jakiś blok był pokazywany w gui ale osobno dla każdego bloku (xD) już wyjaśniam... np postawie 2 stone i w gui ma mi się pokazać na slocie 1 stone z kordami tego bloku, kto położył ten blok, o której godzinie oraz tam coś to se już ustawie xD i na slocie 2(bo postawiliśmy 2 bloki) tak samo kordynaty tego bloku itp itd... zależy mi na tym aby każdy blok był osobno zapisywany oraz przy niszczeniu tego bloku usuwany A i gdy zniszczymy ten pierwszy stone to ten drugi przechodzi na miejsce pierwszego jeżeli nie wytłumaczyłem za dobrze to napiszcie a postaram się bardziej objaśnić xD daje like! (nawet 3) Edytowane 6 czerwca 2018 przez xAxee . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 Dobra, a jak to mam zrobić, jeśli ktoś postawi np: 2000 stone, to gdzie to ma się zapisywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 6 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 @LjayPL789 chodzi o to ,że to będzie dość rzadki blok i starczy 55 slotów xD a jeżeli nie to już sam zrobię next strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh1ft_S 29 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 (edytowane) 55 slotów na jednej stronie xD? Nawet jeśli będą strony, to wiesz ile będzie linijek kodu przez co będzie obciążony serwer (dosyć) Edytowane 6 czerwca 2018 przez Sh1ft_S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 6 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 54* i ? po prostu 1 podwójna skrzynka? a jeśli to nawet nie musi być podwójna mi chodzi tylko o wzór resztę se sam zrobię Już zrobiłem i @Sh1ft_S nie ma żadnych Łagów musiałeś coś inaczej zrómieć... Gdyby ktoś chciał to pisać a narazie można zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xAxee 1 951
Cześć pracuje nad pewnym skryptem i potrzebuje aby jakiś blok był pokazywany w gui ale osobno dla każdego bloku (xD)
już wyjaśniam... np postawie 2 stone i w gui ma mi się pokazać na slocie 1
stone z kordami tego bloku, kto położył ten blok, o której godzinie oraz tam coś to se już ustawie xD
i na slocie 2(bo postawiliśmy 2 bloki) tak samo kordynaty tego bloku itp itd...
zależy mi na tym aby każdy blok był osobno zapisywany oraz przy niszczeniu tego bloku usuwany
A i gdy zniszczymy ten pierwszy stone to ten drugi przechodzi na miejsce pierwszego
jeżeli nie wytłumaczyłem za dobrze to napiszcie a postaram się bardziej objaśnić xD
daje like! (nawet 3)
Edytowane przez xAxee.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi