GlobooX 45 Opublikowano 23 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2018 Hej! Jeśli potrzebujesz pluginu na swój server MC to dobrze trafiłeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal_PL 93 Opublikowano 23 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2018 Jakieś portfolio? GlobooX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 23 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2018 https://skript.pl/temat/27358-plugin-na-parkour-zlecenie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlobooX 45 Opublikowano 23 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 maja 2018 5 godzin temu, Crystal_PL napisał: Jakieś portfolio? Hej, jestem w trakcie robienia swojej stronki z portfolio. Napisanych mam kilka pluginów pod sieć MinecraftPolska.net oraz aplikację na Androida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 24 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2018 17 godzin temu, GlobooX napisał: Hej, jestem w trakcie robienia swojej stronki z portfolio. Napisanych mam kilka pluginów pod sieć MinecraftPolska.net oraz aplikację na Androida. Po prostu wrzuc jakis swoj lepszy projekt najlepiej na githuba ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlobooX 45 Opublikowano 24 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2018 Portfolio prawie skończone ale projekty można już zobaczyć na http://www.GlobooX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 24 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2018 56 minut temu, GlobooX napisał: Portfolio prawie skończone ale projekty można już zobaczyć na http://www.GlobooX.pl Co nam po zdjeciach? Skad mamy wiedziec ze piszesz dobrze pluginy skoro dajesz tylko jego zdjecia lub mozliwosc testowania, ale brak mozliwosci zajrzenia w kod? Dziala? Dziala, ale moze mozna napisac to lepiej, a zanim ktos chce kogos na zlecenie np. dlatego ,że jeden programista jest juz zajety jednym projektem - to programista chce zobaczyc kod tej osoby, która ma zajać sie zleceniem, bo moze pozniej bedzie go edytowac czy cos w tym stylu Usunięty#3468 i Toranktto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlobooX 45 Opublikowano 24 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2018 (edytowane) 4 godziny temu, yooniks napisał: Co nam po zdjeciach? Skad mamy wiedziec ze piszesz dobrze pluginy skoro dajesz tylko jego zdjecia lub mozliwosc testowania, ale brak mozliwosci zajrzenia w kod? Dziala? Dziala, ale moze mozna napisac to lepiej, a zanim ktos chce kogos na zlecenie np. dlatego ,że jeden programista jest juz zajety jednym projektem - to programista chce zobaczyc kod tej osoby, która ma zajać sie zleceniem, bo moze pozniej bedzie go edytowac czy cos w tym stylu Nie udostępniam kodów źródłowych pluginów pisanych dla jednej osoby. Przecież za plugin zapłaciła. Jeśli coś działa to znaczy, że jest okej i nie ma sensu udowadniać tego pokazaniem kodu. ZAWSZE coś co jest zrobione mogłoby działać lepiej ale nawet programista z wieloletnim doświadczeniem pisze coś co inna osoba napisałaby to inaczej a może nawet lepiej więc jeśli chodzi o to czy KOD jest napisany dobrze to akurat nie gra tutaj roli skoro coś co jest napisane działa poprawnie Edytowane 24 maja 2018 przez GlobooX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 25 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2018 9 godzin temu, GlobooX napisał: Nie udostępniam kodów źródłowych pluginów pisanych dla jednej osoby. Przecież za plugin zapłaciła. Jeśli coś działa to znaczy, że jest okej i nie ma sensu udowadniać tego pokazaniem kodu. ZAWSZE coś co jest zrobione mogłoby działać lepiej ale nawet programista z wieloletnim doświadczeniem pisze coś co inna osoba napisałaby to inaczej a może nawet lepiej więc jeśli chodzi o to czy KOD jest napisany dobrze to akurat nie gra tutaj roli skoro coś co jest napisane działa poprawnie Cytat Portfolio – teczka (także w sensie dosłownym lub np. segregator) z przykładowymi pracami artysty, a w szerszym znaczeniu prezentacja dokonań danej osoby lub firmy, np. plik zawierający próbki, przykłady i wizerunki wykonanych, kompletnych prac, mogących być podstawą do oceny jej umiejętności, zdolności do pracy na ... Jak mamy ocenić twoje umiejętności bez kodu? Cytat lepiej więc jeśli chodzi o to czy KOD jest napisany dobrze to akurat nie gra tutaj roli skoro coś co jest napisane działa poprawnie co z tego ze dziala jak moze byc gownianie napisane? ja kilka miesiecy temu zrobilem proxy, design byl fajny, duzo opcji, komend itd. ale z poziomu kodu - bylo gowniane - no bo wtedy bylem slaby i duzo osob mi to wypomina. Wiec no - dziala != optymalizacja itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2018 Czyli mam rozumiec, ze nie udostepnisz przynaniejbtej 1 klasy, po ktorej, moglbym ocenic Twój poziom. Z tego tematu zrozumiałem ze nie chcesz tego robic, dlaczego? - Bo nie potrafisz pisac pluginow? - Bo nie optymalizujesz swoich projektow? - Bo kopiujesz kod od innych i to wyglada jak "kupa"? - Bo nie wkladasz czasu w efektywny, przejrzysty kod.... pfffff? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk07 45 Opublikowano 25 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2018 (edytowane) co jak co, ale przetestowałem apke i wygląda jak ... kupa wyświetlanie tła,tekstu i podłączenie tego pod strone czy wysyłanie req, aby dać coinsy to nic trudnego, ale ten design aż razi brakiem profesjonalizmu. edit: "PLUGIN HEADBANNERS (OGÓLNODOSTEPNY)" skoro jest ogólnodostępny to jednak masz co pokazać nam ale coś się wykręcasz cały czas Edytowane 25 maja 2018 przez MrPatryk07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlobooX 45 Opublikowano 28 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 maja 2018 W dniu 25.05.2018 o 15:54, MrPatryk07 napisał: co jak co, ale przetestowałem apke i wygląda jak ... kupa wyświetlanie tła,tekstu i podłączenie tego pod strone czy wysyłanie req, aby dać coinsy to nic trudnego, ale ten design aż razi brakiem profesjonalizmu. edit: "PLUGIN HEADBANNERS (OGÓLNODOSTEPNY)" skoro jest ogólnodostępny to jednak masz co pokazać nam ale coś się wykręcasz cały czas Zauważ, że nie jestem osobą która posiada duże doświadczenie. Ale gdzie indziej zdobyć doświadczenie jak nie robiąc jakieś mniejsze projekty? Nie chwalę się, że moja APLIKACJA jest super zajebiście piękna ale przecież każdy ma swój gust prawda? Aplikacja spełniała swoją rolę, miała dużo pobrań i działała dopóki Google przestało wyświetlać tam reklamy. Jeśli chodzi o kod to masz rację, HeadBanner jest dostępny na spigocie i kod mogę udostępnić. Zrobię to na dniach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 31 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2018 Ja na starcie już bym podziękował jakiemuś "no nameowi", wolałbym osobę która się udziela na forum oraz dużo umie... czyli @yooniks ja w pisaniu jestem 0 w porównaniu do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 311 Opublikowano 27 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi