warchamer12 20 Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 (edytowane) Może mi ktoś powiedzieć dla czego jak wychodzę z regionu to nie działa? Dołączanie działa tylko wychodzenie z regionu nie Edytowane 14 sierpnia 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 TheMolkaPL 344 Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 Problem leży w linijce #44. (rm.getApplicableRegions(event.getFrom()) == null && rm.getApplicableRegions(event.getFrom()) != null) warchamer12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 yooniks 347 Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 if (rm.getApplicableRegions(event.getFrom()) == null && rm.getApplicableRegions(event.getFrom()) != null) { tak jak wyzej, sprawdzasz czy jest nullem i czy nim nie jest, warunek sie nie spelni (o ile sie nie myle) UserUtil.getUserByNick(player.getName()).setParkour(null); UserUtil.getUserByNick(player.getName()).setStartState(false); do tego pewnie tą metodą wyszukujesz userów z listy i sprawdzasz czy ich nick jest taki sam jak podany, tak sie nie robi, no i do tego robisz to kilka razy zamiast raz zrobic sobie zmienna user ;/ return; } else { return; } cos mi sie tu zdaje ze kolega na sile probuje edytowac pluginy warchamer12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
warchamer12 20
Może mi ktoś powiedzieć dla czego jak wychodzę z regionu to nie działa?
Dołączanie działa tylko wychodzenie z regionu nie
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi