Panocek 0 Opublikowano 7 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2018 (edytowane) Cześć, jestem wlascicielem serwera który na startach bez livow ma 300 osób. Współpracuje również z inviaczgiem oraz posiadam autoryzacje paczki blazingpack. Szukam osób chętnych do rozwoju serwera, gdyż sam pomysł stworzenia odmiennego trybu był strzałem w 10. Jestem w stanie zaoferować rangę nawet głównego Adminstratora czy zarząd, są to najwyższe rangi. Dodatkowo wysoka kulturę, dojrzałość emocjonalna czy nawet zysk po sezonie. Oczekuje jednorazowej wpłaty wynoszącej min. 100zł, PSC, dojrzałości, kultury, mikrofonu, nienagannej reputacji itp. Serwer prowadzę z @yooniks, pluginy są skonczone, jesteśmy gotowi startować jednak brak funduszy IP: my-lobby.pl TS3: ts.my-lobby.pl Edytowane 7 maja 2018 przez Panocek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 7 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2018 Zamiast oferować rangę za pieniadze napisz wprost, ze szukasz sponsora.. No i więcej o serwerze napisz, link do reklamy itd Sam zysków z serwera nie mam wiec pliki robie tylko w wolnym czasie,a wymagania duze TheMolkaPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKamman 0 Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 Napisz, jaki typ serwera itp. Czy autorskie pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooniks 347 Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 (edytowane) 3 godziny temu, MrKamman napisał: Napisz, jaki typ serwera itp. Czy autorskie pluginy Cytat Czy autorskie pluginy po tym moge stwierdzic, ze jestes jakims dzieciakiem, jezu ludzie przestancie z tym. Równie dobrze mogłbym wgrać kilka pluginów autorstwa kogoś innego - i co z tego? Ważne ,że działa, jest dobre i podoba się graczom. - pluginy wykonane przeze mnie (chociaz jak wyciekną to sie do nich nie przyznaje XD) @Ostry25 a rób ja nic nie strace, a plugin pisany za darmo, dawno zaczęty, moge to uznać za coś typu naukę @TheMolkaPL już zacząłem, ale trudno tak edytować stare pluginy Edytowane 8 maja 2018 przez yooniks explorens1 i LloydPL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ostry25 Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 @yooniks jak chcesz to mogą wycieknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKamman 0 Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 Szczerze mówiąc, Cytując @Panocek "Szukam", więc mam prawo się dowiedzieć o tym, gdyż nie nie słyszałem o tym serwerze. Sam uczę się pisać w Javie i widząc swego rodzaju "Darmowe Pluginy" aż oczy bolą kod oraz tzw. "zawansowane backdoor'y nie do wykrycia" - Więc chciałem wiedzieć, że nie przyjdzie pierwszy lepszy stiv i nie zniszczy wszystkiego. Po drugie @yooniks pisząc że jestem jakimś dzieciakiem to się mylisz i twoje stwierdzenie jest błędne. LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMolkaPL 344 Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 Godzinę temu, yooniks napisał: - pluginy wykonane przeze mnie (chociaz jak wyciekną to sie do nich nie przyznaje XD) Zacznijcie w końcu pisać porządnie Godzinę temu, MrKamman napisał: Szczerze mówiąc, Cytując @Panocek "Szukam", więc mam prawo się dowiedzieć o tym, gdyż nie nie słyszałem o tym serwerze. O tym wspominałem. Zero prezentacji, zachęcenia - nic. To nie jest podejście robienia rekrutacji moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 8 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi