NucleaR_PvP 1 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Official-PvP.Eu IP Serwera: Official-PvP.Eu Wersja: 1.8-1.12 Otwarcie: 6 maja 2018 godzina 18:00 Serwer premium/non premium - Wyspy - Pety - Case - Boskie Bronie - Guardian - Kopalnie (Szybkie zarabianie) - Antylogout - Rangi PvP - Statystki - Skrzynki ze skarbami - Animowany TAB - Traile - Survival (losowe tp itd) - Komendy typu /regulamin itd. - Disco zbroje - Czyszczenie itemów z podłogi I więcej. Serwer jeszcze nie jest w 100 % skończony, lecz da się już grać. Wkrótce zostaną dodane nowe rzeczy typu bossy itd. Dodatkowo serwer posiada: - Antycrash (Blokuje pakiety payload, tabcomplete, mechanizmy, zablokowane komendy crashujące serwer, komendy z dwukropkiem itd.) - Anticheat (Gdy ktoś cheatuje wyświetlają się różnego rodzaju wiadomości na czacie [jakiego rodzaju podejrzenia wykazuje anticheat]) (Dodatkowo zablokowane healthesp itd) (Zablokowane jest też .plugins z cheatów) - Spolszczone wiele rzeczy (wciąż pracuje nad spolszczaniem itd) - Skiny (z odstępem czasowym aby nie doszło do crashów) - Odstęp między komendami, antyspam itd. Myślę, że wymieniłem te ważniejsze rzeczy (podstaw takich jak granica mapy i inne nie będę wymieniał). Ciągle na serwer dodawane jest coś nowego. Ogólnie zapraszam ! Praktycznie wszystko ogarniałem sam więc proszę o wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisSx 29 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 No nwm, prezentacja 3,5/10, brak jakichkolwiek screenow/zdjec, ciezko rozszyfrowac co jest na serwerze bo jest to zapisane w bardzo chaotyczny sposob. Po co piszesz ze serwer niegotowy!? Najpierw dokoncz serwer, potem otwieraj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 7 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2018 Wiesz co, czytając prezentację poczułem, że serwer jest jeszcze jak te stare, niedopracowane serwery PvP z 2014 roku. PvP + Survival + Kopalnie. Trzeba wyrzucić dwie z tych rzeczy, żeby uratować ekonomie serwera i nadać jej jakiś sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 7 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2018 Prezentacja odpycha od serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 12 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Brak aktywności w temacie od ponad miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi