niemamnazwy 0 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Siema, napisałem plugin na nametagi. Ale gdy wchodzę to mnie wywala i jakiś błąd ze niby max 16 znaków jak zwiększyć ilość znaków? Dodam że korzystam z wersji 1.8.8 i nie posiadam żadnych innych pluginów typu essentials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GotoFinal 195 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 nie da się zwiększyć tego limitu, ale można go obejść tworząc Scoreboard i Team i wtedy można dodać do team gracza i ustawić w jego team 16 znakowy prefix i suffix. Co daje ci 16 znaków + nick + 16 znaków, a jak postarasz się bardziej to można wykorzystać całość 48 znaków niemamnazwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niemamnazwy 0 Opublikowano 5 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Godzinę temu, GotoFinal napisał: nie da się zwiększyć tego limitu, ale można go obejść tworząc Scoreboard i Team i wtedy można dodać do team gracza i ustawić w jego team 16 znakowy prefix i suffix. Co daje ci 16 znaków + nick + 16 znaków, a jak postarasz się bardziej to można wykorzystać całość 48 znaków Jakiś poradnik na yt bo ogarniam tylko sidebar z sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 5 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2018 Teraz, niemamnazwy napisał: Jakiś poradnik na yt bo ogarniam tylko sidebar z sb Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niemamnazwy 0 Opublikowano 6 maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 Tylko jest jeden problem, bo chcę też sidebar a gdy dam same teamy to działa gdy dam sam sidebar to tez działa ale gdy dam 2 rzeczy to tylko sidebar działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xThooorop 0 Opublikowano 6 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2018 pakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 7 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2018 14 godzin temu, xThooorop napisał: pakiety XD czym sie rozno jedno od drugiego? pakiety mozesz wysylac async i cos tam jeszcze, ale limit taki sam. (No chyba ze czegoś nie Wiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
niemamnazwy 0
Siema, napisałem plugin na nametagi.
Ale gdy wchodzę to mnie wywala i jakiś błąd ze niby max 16 znaków jak zwiększyć ilość znaków?
Dodam że korzystam z wersji 1.8.8 i nie posiadam żadnych innych pluginów typu essentials
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi