Gość Vylence Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 Tak jak w temacie, nie wydaje mi się że coś takiego jest - miałoby to polegać na e. g. 5 punktach reputacji za oznaczenie odpowiedzi jako rozwiązanie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 5 to za dużo, ale +2 za oznaczenie najlepszej odpowiedzi jest nawet nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 1 minutę temu, LordYu napisał: 5 to za dużo, ale +2 za oznaczenie najlepszej odpowiedzi jest nawet nawet. 5 było tylko przykładem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 126 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 Myślę że to dobry pomysł. Użytkownicy zapominają dać tego "lajka" za pomoc, a nie oszukujmy się, reputacja jest pewną wizytówką naszej osoby. Dodałbym do tego reputację za zgłaszanie postów, według uznania moderatora/administratora by nadawał ilość punktów reputacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Liczba punktów reputacji mogłaby zależeć od działu. Pomysł dobry, nie wiem jak technicznie z realizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi