Gość Vylence Opublikowano 3 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2018 Tak jak w temacie, nie wydaje mi się że coś takiego jest - miałoby to polegać na e. g. 5 punktach reputacji za oznaczenie odpowiedzi jako rozwiązanie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 5 to za dużo, ale +2 za oznaczenie najlepszej odpowiedzi jest nawet nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 1 minutę temu, LordYu napisał: 5 to za dużo, ale +2 za oznaczenie najlepszej odpowiedzi jest nawet nawet. 5 było tylko przykładem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 129 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 Myślę że to dobry pomysł. Użytkownicy zapominają dać tego "lajka" za pomoc, a nie oszukujmy się, reputacja jest pewną wizytówką naszej osoby. Dodałbym do tego reputację za zgłaszanie postów, według uznania moderatora/administratora by nadawał ilość punktów reputacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Liczba punktów reputacji mogłaby zależeć od działu. Pomysł dobry, nie wiem jak technicznie z realizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi