herhor67 916 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Witam, da się w skripcie zrobic aby np. pigman jezdzil na slime? (mi potrzeba ghasta na giancie) Potrzebuje tego do mojego eventu. Prosze o szybka pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Zapisz sobie np danego moba do zmiennej:set {mob} to the targeted entityA potem zrób taki kod:make targeted entity ride {mob} herhor67 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 27 marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 eee nie bardzo rozumiem, mozesz mi dac gotowca zeby ghast jechal na giancie? tylko one musza miec swoje imiona( najlepiej takie same) edit da sie zrobic zeby ghast byl "nasadzony" na glowe gianta a nie unosil sie nad nia?editok ogarnalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
herhor67 916
Witam, da się w skripcie zrobic aby np. pigman jezdzil na slime? (mi potrzeba ghasta na giancie)
Potrzebuje tego do mojego eventu.
Prosze o szybka pomoc!
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi