MAKSINOS 0 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) Witam Mam prośbę do znających się w temacie użytkowników forum. Chodzi mi tu o złożenie komputera do 2400 zł. Zależało by mi żeby zestawy tworzony przez was były na morele albo x-kom. Najbardziej mi zależy na dobrym procesorze i karcie graficznej. Komputer będzie w głównej mierze używany do gier, takich jak CSGO, FORTNITE itp. Z góry dziękuję za wszystkie zestawy Edytowane 27 kwietnia 2018 przez MAKSINOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Do czego będziesz używał tego komputera? Osobiście polecam x-kom zamówiłem a za 2 dni odebrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKSINOS 0 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 (edytowane) W głównej mierze do gier, może w przyszłości do streamów. Edytowane 25 kwietnia 2018 przez MAKSINOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Jak już będziesz zamawiał, to skorzystaj z usług x-komu. Czasem trochę drożej, ale zdecydowanie wyższa jakość usług od morli. jaku49 i MAKSINOS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKSINOS 0 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 thx @JanekJaran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Zamierzasz w przyszłości upgradować komputer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKSINOS 0 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ4KUB 59 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 Ja raczej polecam morele kupiłem tam pada i bardzo szybko doszedł , pudełko nie zniszczone , paczka dobrze zabezpieczona .. a tu komputer : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 6 minut temu, JJ4KUB napisał: Ja raczej polecam morele kupiłem tam pada i bardzo szybko doszedł , pudełko nie zniszczone , paczka dobrze zabezpieczona .. a tu komputer : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Generalnie to bardzo dobry komputer złożyłeś.. Pad a komputer to jednak różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ4KUB 59 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 3 minuty temu, jaku49 napisał: Generalnie to bardzo dobry komputer złożyłeś.. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pad a komputer to jednak różnica XDD CPU : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! GPU: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Płyta Główna : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ram: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Obudowa: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dysk Twardy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zasilacz: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Napęd Optyczny: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zadowolony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2018 3 minuty temu, JJ4KUB napisał: Pad a komputer to jednak różnica Dokładnie, czytałem o przypadkach sprzedaży używanego sprzętu, który był w niektórych przypadkach zużyty/uszkodzony w niewielkim stopniu. Polecam poczytać Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! przed zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 27 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2018 Jesteś w stanie coś dołożyć? Masz już monitor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKSINOS 0 Opublikowano 28 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2018 cały pod sprzęt mam. tylko komputer mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi