Skocz do zawartości
  • 1

CombatLog nie działa

Ozelot

Pytanie

Witam, mam problem z CombatLog (ogólnie to samo dzieje się również z pluginami CombatLogX oraz CombatTagPlus). Otóż, gdy wgrałem plugin na czysty serwer (1.12.2), działał on bez zarzutów. W takim razie, wgrałem go (z tą samą konfiguracją itd) na główny serwer (z pluginami, gdzie grają gracze) a plugin tam nie działa. Ogólnie, jest tak, że gdy wpiszę komendę /cl czy /ct, wyświetla się ona poprawnie, jednak gdy uderzę jakiegoś gracza (lub on mnie), plugin nie reaguje, nie ma wiadomości typu "Jesteś podczas walki, nie logaj", również po wylogowaniu się, nic się nie dzieje. W konsoli nie ma żadnych błędów. Z tymi trzema pluginami jest identycznie. Czy ktoś kiedyś spotkał się z czymś takim? Czy ktoś potrafi pomóc?

Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc.

Edytowane przez Ozelot

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
6 minut temu, Ozelot napisał:

Witam, mam problem z CombatLog (ogólnie to samo dzieje się również z pluginami CombatLogX oraz CombatTagPlus). Otóż, gdy wgrałem plugin na czysty serwer (1.12.2), działał on bez zarzutów. W takim razie, wgrałem go (z tą samą konfiguracją itd) na główny serwer (z pluginami, gdzie grają gracze) a plugin tam nie działa. Ogólnie, jest tak, że gdy wpiszę komendę /cl czy /ct, wyświetla się ona poprawnie, jednak gdy uderzę jakiegoś gracza (lub on mnie), plugin nie reaguje, nie ma wiadomości typu "Jesteś podczas walki, nie logaj", również po wylogowaniu się, nic się nie dzieje. W konsoli nie ma żadnych błędów. Z tymi trzema pluginami jest identycznie. Czy ktoś kiedyś spotkał się z czymś takim? Czy ktoś potrafi pomóc?

Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc.

Masz jakiś źle napisany plugin/skrypt który anuluje zdarzenia. Najlepiej jest po kolei usuwać po jednym pluginie i sprawdzać efekt. Pamiętaj, że nigdy nie instaluje się, ani nie testuje niczego na produkcji. Zrób sobie na swoim komputerze środowisko testowe i na nim testuj.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...