MrCooki 0 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 Witam mam problem, mianowicie zrobiłem skrypt na kilof. Jeżeli wykopiesz tym kilofem np stone to nalicza się do {stone.%player%} i nie widać tego od razu na opisie tylko po wpisaniu komendy przywoływującej go ponownie dopiero da się zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheMolkaPL 344 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 Musisz aktualizować opis przy każdym wykopanym stone. Nie polecam tego jednak, bo wtedy klient gra animację otrzymania przedmiotu. Taki kilof przy każdym wykopanym stone będzie miał animację pojawiania się na ekranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrCooki 0 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 Dzięki, rezygnuje z pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekJaran 101 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrCooki 0
Witam mam problem, mianowicie zrobiłem skrypt na kilof. Jeżeli wykopiesz tym kilofem np stone to nalicza się do {stone.%player%} i nie widać tego od razu na opisie tylko po wpisaniu komendy przywoływującej go ponownie dopiero da się zobaczyć.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi