Skocz do zawartości

Szukam Technika.

TheAdamos
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie polecam. Wszedłem na serwer i dowiedziałem się, że technik miałby reklamować serwer xD. Wynagrodzenia nie ma, bo po co? A po za tym dostałem bana po napisaniu, że pracuje na zlecenie, nie współpracę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Pozdrawiam i odradzam :)

16 minut temu, Pyniu333 napisał:

Nie polecam. Wszedłem na serwer i dowiedziałem się, że technik miałby reklamować serwer xD. Wynagrodzenia nie ma, bo po co? A po za tym dostałem bana po napisaniu, że pracuje na zlecenie, nie współpracę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Pozdrawiam i odradzam :)

Sam zrzut ekranu informacyjny o banie nic zbytnio w tej sprawie nie mówi :>. Może tak byś się pofatygował o logi mc z tego okresu zdarzeń? 

58 minut temu, TheAdamos napisał:

Blah

Jeżeli jesteś zainteresowany mą osobą zapraszam na pw - uprzedzam, że liczę na wynagrodzenie w postaci SMS/PSC.

15 minut temu, _Of3k napisał:

Sam zrzut ekranu informacyjny o banie nic zbytnio w tej sprawie nie mówi :>. Może tak byś się pofatygował o logi mc z tego okresu zdarzeń? 

Jeżeli jesteś zainteresowany mą osobą zapraszam na pw - uprzedzam, że liczę na wynagrodzenie w postaci SMS/PSC.

Ja tam za darmo zrobię :kappa: Lubię easyhc :cool:

Edytowane przez Ostry25

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...