TheAdamos 24 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 (edytowane) Witam. Szukam osoby która będzie pełniła na moim serwerze funkcję Technika IP serwera: NoHard.ench.pl Więcej informacji na serwerze. Edytowane 17 kwietnia 2018 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Tak trudno napisać a nie zapraszać ludzi na serwer.. rozumiem że chcecie mieć więcej graczy. Napisz coś o sobie/administracji oraz o serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyniu333 24 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Nie polecam. Wszedłem na serwer i dowiedziałem się, że technik miałby reklamować serwer xD. Wynagrodzenia nie ma, bo po co? A po za tym dostałem bana po napisaniu, że pracuje na zlecenie, nie współpracę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pozdrawiam i odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ostry25 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 @Pyniu333 Mnie ciepło przyjął, zadnego bana nie mam, wynagrodzenie zaproponował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 16 minut temu, Pyniu333 napisał: Nie polecam. Wszedłem na serwer i dowiedziałem się, że technik miałby reklamować serwer xD. Wynagrodzenia nie ma, bo po co? A po za tym dostałem bana po napisaniu, że pracuje na zlecenie, nie współpracę. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pozdrawiam i odradzam Sam zrzut ekranu informacyjny o banie nic zbytnio w tej sprawie nie mówi . Może tak byś się pofatygował o logi mc z tego okresu zdarzeń? 58 minut temu, TheAdamos napisał: Blah Jeżeli jesteś zainteresowany mą osobą zapraszam na pw - uprzedzam, że liczę na wynagrodzenie w postaci SMS/PSC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ostry25 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 (edytowane) 15 minut temu, _Of3k napisał: Sam zrzut ekranu informacyjny o banie nic zbytnio w tej sprawie nie mówi . Może tak byś się pofatygował o logi mc z tego okresu zdarzeń? Jeżeli jesteś zainteresowany mą osobą zapraszam na pw - uprzedzam, że liczę na wynagrodzenie w postaci SMS/PSC. Ja tam za darmo zrobię Lubię easyhc Edytowane 14 kwietnia 2018 przez Ostry25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bludis 418 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Ostry, na .ench.pl XDDD Pozdrrooo Nie wspolpracuje dla .ench.pl i innych takich XD jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi