ProX3Q 23 Opublikowano 13 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2018 Potrzebuje takiej opcji, czy ona w ogóle istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 13 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2018 44 minuty temu, ProxEQ Gamingowy napisał: Potrzebuje takiej opcji, czy ona w ogóle istnieje? Na jakiej zasadzie mają się komunikować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 Na czy jeden z drugim, Przesyłać między sobą informacje (ZMIENNE)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) dżizas czego wy piszecie takie durne posty a sami nie sprawdzicie, jak zmienne są zapisywane dla wszystkich skryptów to sama nazwa mówi że są ogólnie dla nich dostępne sk1.sk: command /cmwrite: trigger: set {var.lul::kappa} to "&aLegit!" sk2.sk command /cmread: trigger: broadcast coloured {var.lul::kappa} jak najpierw wpiszesz komende z pierwszego skryptu to bez problemu zadziała druga komenda bo zdefiniowałeś zmienną nawet jak te komendy będą w oddzielnych .sk ;_; //[ code] ~Ixidi Edytowane 17 kwietnia 2018 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProX3Q 23 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2018 W dniu 16.04.2018 o 20:19, LloydPL napisał: dżizas czego wy piszecie takie durne posty a sami nie sprawdzicie, jak zmienne są zapisywane dla wszystkich skryptów to sama nazwa mówi że są ogólnie dla nich dostępne sk1.sk: command /cmwrite: trigger: set {var.lul::kappa} to "&aLegit!" sk2.sk command /cmread: trigger: broadcast coloured {var.lul::kappa} jak najpierw wpiszesz komende z pierwszego skryptu to bez problemu zadziała druga komenda bo zdefiniowałeś zmienną nawet jak te komendy będą w oddzielnych .sk ;_; //[ code] ~Ixidi No tyle to ja wiem Ale mi to jakoś nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2018 to nie ma prawa nie działać, u siebie sprawdziłem i działa, kod skryptów jest ten sam, jak wpisałem /cmread to nic nie było, a jak wpisałem /cmwrite i później /cmread to wysłało wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ProX3Q 23
Potrzebuje takiej opcji, czy ona w ogóle istnieje?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi