Varter 65 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Witam, za ok. 2 miesiące mam zamiar postawić serwer minecraft. Lecz póki co, nie wiem, na czym go postawić. Póki co rozmyślam nad VPS w titanaxe, lecz pewien tego nie jestem. Liczę na jakieśporady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 [email protected] 0 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 Ja mam na Craftserve polecam go bo przy doładowaniu portfela nie pobiera prowizji niestety ma .csrv.pl ale idzie kupić osobną domenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 536 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 Craftserve polecam, domene mozesz kupic na titanaxe bo tania, ale serwer na craftserve, duzo ramu, brak limitow. Sam mam tam serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 21 minut temu, [email protected] napisał: Ja mam na Craftserve polecam go bo przy doładowaniu portfela nie pobiera prowizji niestety ma .csrv.pl ale idzie kupić osobną domenę XD 12 minut temu, HotAngel2K17 napisał: Craftserve polecam, domene mozesz kupic na titanaxe bo tania, ale serwer na craftserve, duzo ramu, brak limitow. Sam mam tam serwer XD Jak myślisz nad porządnym serwerem to tylko vps polecam osobiście ovh.pl lub soyoustart (podobno vpsy z ovh. nie sprawdzane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 Ja polecam lvlup, lub bezpośrednio od ovh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 536 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 @DeLajt a po co ma wydawac az tyle pieniedzy jak i tak bedzie na poczatek gralo max 20osob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 Osobiście używam/łem TitanAxe ale jak to coś poważniejszego to pomyśl nad VPSem od lvlupa albo OVH. A wy serio wierzycie w ten ram no limit? To tak jakbyś miał życie noł limit że wpadasz pod pociąg i nie giniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Varter 65
Witam, za ok. 2 miesiące mam zamiar postawić serwer minecraft. Lecz póki co, nie wiem, na czym go postawić.
Póki co rozmyślam nad VPS w titanaxe, lecz pewien tego nie jestem. Liczę na jakieśporady
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi