Skocz do zawartości
  • 0

Punkty kopania przed nickiem :)

Gafenq

Pytanie

Witajcie mam takie pytanko ponieważ mam skrypt (poniżej jest on) i chodzi mi o to żeby ustawić przed nickiem ile tego stone zostało wykopane czyli np gracz o nicku "Gafenq" wykopał 69 stone a na czacie to było "[69] Gafenq: wiadomosc"

Skrypt:

variables:        {stone.%player%} = 0on mine of stone:if player's gamemode is survival:add 1 to {stone.%player%}command /stone [<text&gt]:trigger:if arg 1 is not set:send "&aWykoples juz &6%{stone.%player%}% &astone"if arg 1 is set:if arg 1 is player:send "&aGracz &6%arg 1% &awykopal &6%{stone.%arg 1%}% &astone"else:send "&cTakiego gracza nie bylo jeszcze na serwerze!"

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
variables:        {stone.%player%} = 0  on mine of stone:    if player's gamemode is survival:        add 1 to {stone.%player%}  command /stone [<text&gt]:    trigger:        if arg 1 is not set:            send "&aWykoples juz &6%{stone.%player%}% &astone"                if arg 1 is set:                    if arg 1 is player:                        send "&aGracz &6%arg 1% &awykopal &6%{stone.%arg 1%}% &astone"        else:            send "&cTakiego gracza nie bylo jeszcze na serwerze!"Narazie tylko porawiłem xD

• 0
variables:        {stone.%player%} = 0  on mine of stone:    if player's gamemode is survival:        add 1 to {stone.%player%}  command /stone [<text&gt]:    trigger:        if arg 1 is not set:            send "&aWykoples juz &6%{stone.%player%}% &astone"                if arg 1 is set:                    if arg 1 is player:                        send "&aGracz &6%arg 1% &awykopal &6%{stone.%arg 1%}% &astone"        else:            send "&cTakiego gracza nie bylo jeszcze na serwerze!"Narazie tylko porawiłem xD

Nawet nie wiem po co każdy się domyśli..

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...