bodziusiu 2 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 Po wejściu na nazwany blok np."Block" wtedy wykonuje się komenda /tp %player% 333 20 333 Ale jeżeli nie mamy permissi to poiwai się na chacie wiadomość "no wyba nie" dla tego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 on walking on blok: if player has permission "blok.perm": execute console command "/tp %player% 333 20 333" #chyba bez / ale nie pamietam ;p else: send "To nie dla Ciebie!" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 on walking on block: if player has permission: mroczekk.tp execute console command "/tp %player% 333 20 333" else: send "Nie masz permissi" to player stop 46 minut temu, Queito napisał: on walking on blok: if player has permission "blok.perm": execute console command "/tp %player% 333 20 333" #chyba bez / ale nie pamietam ;p else: send "To nie dla Ciebie!" to player nie zły blok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 25 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2018 1 godzinę temu, Mroczekk napisał: on walking on block: if player has permission: mroczekk.tp execute console command "/tp %player% 333 20 333" else: send "Nie masz permissi" to player stop nie zły blok napisałem blok żeby sobie zmienił a ty dałeś teraz block, i gracz chodzacy po każdym bloku będzie się teleportował, gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bodziusiu 2 Opublikowano 26 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 21 godzin temu, Queito napisał: on walking on blok: if player has permission "blok.perm": execute console command "/tp %player% 333 20 333" #chyba bez / ale nie pamietam ;p else: send "To nie dla Ciebie!" to player 20 godzin temu, Mroczekk napisał: on walking on block: if player has permission: mroczekk.tp execute console command "/tp %player% 333 20 333" else: send "Nie masz permissi" to player stop nie zły blok ale chodzi mi że jak weidzie na block nazwany elo to go tp jak ma permissje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 2 minuty temu, bodziusiu napisał: ale chodzi mi że jak weidzie na block nazwany elo to go tp jak ma permissje Na nazwany blok chyba się nie da, mogę to zrobić za pomocą loopowania bloków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bodziusiu2 4 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 5 godzin temu, Queito napisał: Na nazwany blok chyba się nie da, mogę to zrobić za pomocą loopowania bloków Może inaczej Jeżeli gracz stanie na bloku. Szmaragdu To sprawdza jakie ma permisie jak np. tp1 - to toa go w tę kiedy co napisałem A jeżeli ma tp2 to tępa go na 0 kordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 (edytowane) może: if name of event-block is "block": #kod Nie wiem, nie testowane. Innym sposobem który ja wykorzystywałem, to jakiś rzadki blok, stawiając go komendą dodawałem jego kordy do listy, i kiedy gracz wchodził na ten blok sprawdzano czy takie kordy są na liście Edytowane 26 marca 2018 przez ShroN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bodziusiu2 4 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 5 minut temu, ShroN napisał: może: if name of event-block is "block": #kod Nie wiem, nie testowane. Innym sposobem który ja wykorzystywałem, to jakiś rzadki blok, stawiając go komendą dodawałem jego kordy do listy, i kiedy gracz wchodził na ten blok sprawdzano czy takie kordy są na liście Jutro sprawdzę A może masz jakiś pomysł na portale od lvl bo ja mam swój ale chyba niepyknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bodziusiu 2
Po wejściu na nazwany blok np."Block" wtedy wykonuje się komenda /tp %player% 333 20 333
Ale jeżeli nie mamy permissi to poiwai się na chacie wiadomość "no wyba nie" dla tego gracza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi