TakiJakTy 140 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 cześć, może mi ktoś napisać skript na demon tower? proszę. będę bardzo wdzięczny. jak coś mogę dać 4 zł (wiem nie dużo ) za pomoc daje rep + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoblicPL 35 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 A o co dokładnie Ci chodzi? Sama nazwa nic nie przedstawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 (edytowane) Chodzi mi o to żeby gracz się teleportował do miejsca gdzie jest kamień który trzeba zniszczyć. Jak już on z drużyną zniszczą ten kamień zaczyna się wieża demonów, fal potworów jest 4 i co fale są trudniejsze. Jeśli gracz przejdzie 4 fale to jest ostateczna walka z bossem. Jak pokonasz tego bossa to masz wybór iść dalej albo nie. No i z bossa ostatecznego wypada albo głowa oficera albo szkatułka. @GoblicPL Edytowane 24 marca 2018 przez Mroczekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wirus 5 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Wieża demonów - Tak jak w metin2 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 24 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 W dniu 24.03.2018 o 16:22, Wirus napisał: Wieża demonów - Tak jak w metin2 ??? Dokładnie Proszę o zamknięcie tematu, przyczyny prywatne Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka//Łączę ~ JanekJaran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JanekJaran 101 Opublikowano 18 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2018 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TakiJakTy 140
cześć,
może mi ktoś napisać skript na demon tower? proszę.
będę bardzo wdzięczny. jak coś mogę dać 4 zł (wiem nie dużo
)
za pomoc daje rep +
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi