JaTrollek 2 Opublikowano 20 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 Witam czy jest możliwość napisania mi skryptu na regulamin na serwerze? Chodzi mi dokładnie o klikniecie na npc za pomocą pluginu Citizens. Po kliknięciu wyświetla się regulamin na Chacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 21 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2018 command /rules: trigger: send "treść regulaminu" to player send "treść regulaminu" to player send "treść regulaminu" to player Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! podpinasz pod NPC komendę /rules i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 22 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2018 on right click on villager: name of villanger is "regulamin" send "regulamin" to loop-player send "regulamin" to loop-player licze na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Queito 104 Opublikowano 22 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2018 (edytowane) 5 minut temu, Mroczekk napisał: on right click on villager: name of villanger is "regulamin" send "regulamin" to loop-player send "regulamin" to loop-player licze na + najpierw sprawdź czy u Ciebie działa ten skrypt ;x on right click on villager: name of villager is "regulamin" send "regulamin" to player send "regulamin" to player cancel event Liczę na plusik Jeszcze na przyszłość, pojawi się pewnie opcja handlu, i niestety jej się nie da zablokować chociaż u mnie Polecam stworzyć "Nitwit", i w nim bo ten nie ma opcji handlu ;p Edytowane 22 marca 2018 przez Queito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Napiszę ci jeszcze raz, on load: send "Skript wykonany przez Mroczekk z forum skript.pl" # wiadomosc przy komedzie /sk reload <tenskript> on right click on villager: # zamiast villager mozesz napisac zombie czy jaki typ moba chcesz. name of villager is "nazwa" to player # przy nazwie piszesz nazwe jaka chce aby mial villager wait 0.5 second: # to jest czas czekania na wykonanie komendy. send "regulamin" # tam gdzie jest regulamin piszesz regulamin... cancel event # nie usuwaj stop # nie usuwaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rejszpat 378 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 name of villager is "nazwa" to player wut?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 24 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2018 Godzinę temu, Rejszpat napisał: name of villager is "nazwa" to player wut?! Mi to działa, przetestowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JaTrollek 2
Witam czy jest możliwość napisania mi skryptu na regulamin na serwerze?
Chodzi mi dokładnie o klikniecie na npc za pomocą pluginu Citizens.
Po kliknięciu wyświetla się regulamin na Chacie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi