RageHard 0 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 Siema poszukuję naprawdę dobrego pluginu na antycheata. Najlepiej jakby takowy skrypt miał już dobra i wydajną konfiguracje. Oczywiście że za taki plugin mogę zaplacic. Wymagania: -sprawdzona konfiguracja -brak backdoorow -antyaura, antyknock, antybh, itp. Możliwa zapłata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 nie chce zaplaty daj technika a potem napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RageHard 0 Opublikowano 12 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 @xNeleQx na razie nie mam serwera otwartego dla graczy. W tym momencie wgrywamy i sprawdzam pluginy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xNeleQx 16 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 bede technikiem dodaj do white nick: xNeleqx a ja ci potem napisze tego antycheata bez backdoorow itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 bede technikiem dodaj do white nick: xNeleqx a ja ci potem napisze tego antycheata bez backdoorow itp :) woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, ale z bugami ;/ @topic AAC, NoCheatPlus i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#12968 77 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 Spoiler bede technikiem dodaj do white nick: xNeleqx a ja ci potem napisze tego antycheata bez backdoorow itp Chyba z neta skopiujesz A co do tematu mogę napisać pisz pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 (edytowane) Ludzie jak piszecie 'ja napisze' to chociaz dajcie jakis swoj projekt, zeby spojrzec na kod, bo kazdy moze napisac 'zrobie', a kod będzie nie wydajny. Edytowane 15 marca 2018 przez Nioo mateuszeqq13212 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RageHard 0
Siema poszukuję naprawdę dobrego pluginu na antycheata. Najlepiej jakby takowy skrypt miał już dobra i wydajną konfiguracje. Oczywiście że za taki plugin mogę zaplacic.
Wymagania:
-sprawdzona konfiguracja
-brak backdoorow
-antyaura, antyknock, antybh, itp.
Możliwa zapłata.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi