Skocz do zawartości

AntiRelog - skrypt na antyrelog

Rekomendowane odpowiedzi

Siema,

Przedstawiam wam mój skrypt AntiRelog. Gdy gracz wyloguje się podczas walki dostaje bana na czas określony w pliku i czyści mu eq. :)

#============================##Autor skryptu: RaiZeN       ##Drugi nick autora: Hardcor23##Wersja skryptu: 0.2         ##============================#variables:    {walka.%player%} = false    {ban.%player%} = false	options:#Tag skryptu, ktory bedzie wyswietlal sie przed wiadomosciami    tag: &8[&4Anti&6Relog&8]&6#Czas w sekundach po ktorych gracz bedzie mogl sie bezpiecznie wylogowac    czas_walki: 30#Czas w minutach na ile gracz dostanie bana jesli sie wyloguje podczas walki    czas_bana: 2	on damage of player:    if {walka.%victim%} is false:        set {walka.%attacker%} to true        set {walka.%victim%} to true        send "{@tag} Jestes w walce! Lepiej sie nie wylogowywuj!" to attacker        send "{@tag} Jestes w walce! Lepiej sie nie wylogowywuj!" to victim        wait {@czas_walki} seconds        set {walka.%attacker%} to false        set {walka.%victim%} to false        send "{@tag} Juz nie jestes w walce. Mozesz sie wylogowac." to attacker        send "{@tag} Juz nie jestes w walce. Mozesz sie wylogowac." to victim	on quit:    if {walka.%player%} is true:        set {walka.%player%} to false        kill player        set {ban.%player%} to true        wait {@czas_bana} minutes        set {ban.%player%} to false		on join:    if {ban.%player%} is true:        kick player due to "{@tag} Zostales tymczasowo zbanowany za wychodzenie podczas walki!"		on command:    if {walka.%player%} is true:        cancel event        send "{@tag} Nie mozesz uzywac komend podczas walki!"	

Można również ustawić ile sekund ma trwać walka (domyślnie 30). :)

https://skript.pl/temat/26-antirelog-skrypt-na-antyrelog/

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Ten skript to to prawie to samo co na Kamikadze :) Plagiat 

Z Mpc

Podlinkujesz?

Nigdy nie kopiowałem niczyich skryptów, chyba że na własny serwer, nie podawałem się za autora nie mojego skryptu jak co niektórzy na tym forum.

https://skript.pl/temat/26-antirelog-skrypt-na-antyrelog/#findComment-30671

• bvcz zablokował(a) ten temat
  • Libter odblokował(a) ten temat