Lewonier 0 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Czeeść! Jak zrobić w skrypcie aby były informacje na górze ekranu? Chodzi mi o to by na samej górze ekranu na środku było takie coś: {woda.%player%}/10 Chcę też żeby napisy nie były jakieś mega duże. Mam nadzieję że udało mi się to wytłumaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szedi 7 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 (edytowane) create timed bar with text "{woda.%player%}/10" to player for 2 seconds Edytowane 7 marca 2018 przez szedi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GoblicPL 35 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 Jemu chyba chodziło o bossbar. ;> @szedi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 (edytowane) Brawo @szedi nikt ci nie da naj bo nawet źle to napisałeś. Edytowane 8 marca 2018 przez Nioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szedi 7 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 @jaku49dobrze napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 7 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2018 Źle.. wiadomość będzie wyglądała tak: {woda.%player%}/10 A tego chyba nie chcemy... Poprawny kod: create timed bar with text "%{woda.%player%}%/10" to player for 2 seconds Zawsze jak chcesz zmienna wyrazić w wiadomości dodaj do nie % na początku i na końcu dzięki temu wyświetli się zawartość zmiennej a niej jej nazwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewonier 0 Opublikowano 8 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Do tego potrzeba jakiegoś dodatku? Coś nie za bardzo działa, mam błędy. Na serwerze jest wgrane SkQuery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 A jaka to wersja serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lewonier 0 Opublikowano 8 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 @jaku49 testuję to na 1.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lewonier 0
Czeeść!
Jak zrobić w skrypcie aby były informacje na górze ekranu?
Chodzi mi o to by na samej górze ekranu na środku było takie coś: {woda.%player%}/10 Chcę też żeby napisy nie były jakieś mega duże.
Mam nadzieję że udało mi się to wytłumaczyć.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi