andrzex 18 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 (edytowane) Siema, postanowiłem zrobić swoje api które sprawdza czy gracz jest premium. Jak wiecie albo nie wiecie maksymalnie do mojangu można wysłać 600 zapyta w ciągu 10 minut. Jeżeli przekroczymy te 600 zapytań mojang blokuje dalsze zapytania. Przykład: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zwraca: {"id":"06161e46ca7b482da3ae761815e8433a","name":"Endrjuu"} Moje: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zwraca: {"id":"06161e46ca7b482da3ae761815e8433a","name":"Endrjuu"} Po co jest api? Jeżeli będziemy używać api mojangu możemy mieć problemy na starcie jak miałem to ja ze swoim serwerem z tym api takich błędów już niema i wszyscy mogą wchodzić na serwer poprawnie. Żeby api działało muszę dodać ip twojego bungeecorda do listy. Ile ? 10zł/msc Kontakt: ts.mychest.pl kanał api lub wiadomość na forum Edytowane 6 marca 2018 przez andrzex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Śmieszne... płacić za coś co można zrobić za darmo. Helczyk i LloydPL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzex 18 Opublikowano 6 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Hahaha jak niby za darmo ? VPS, 10 ip. I wątpię ze ktoś to zrobi kto się na tym nie zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ada 5 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 (edytowane) Kurcze ten wabolmonster... to nie dziękuje dowidzenia Edytowane 6 marca 2018 przez Nioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Nie widzę problemu w stworzeniu takiego api, jeśli to można nazwać api. Wysyłasz tylko zapytanie z losowego serwera i wyświetlasz wynik. Koszt 10 zł miesięcznie za takie coś to naprawdę mnóstwo pieniędzy. Twój serwer raczej ma też większe prawdopodobieństwo "padnięcia", niż serwer mojang. Może to stworzyć wiele problemów, jakby nie spojrzeć. jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 23 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2018 Czym się to różni np. od mojego produktu, za który chcę tylko symboliczne 20zł na zawsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi