Skocz do zawartości

Słuchawki

Bahbros
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze? 

Obojętne, razer ma trochę mniejsze membrany (40mm) a cloud ma (50mm)

zależy od wielkości twoich uszu.

Ja mam Creative SoundBlaster Tactic3d (przewodowe) też mają membrany 50mm i dźwięk jest spoko, tylko lewa słuchawka jest jakaś upośledzona, bo później mi boli lewe ucho jak dłużej je mam nałożone :P

HyperX Cloudy i to bez najmniejszego zawachania, a dodatkowo jeśli nie masz dedykowanej karty dźwiękowej to zaopatrz się lepiej w ISK MDH8500, które na integrze grają lepiej :) Krakeny to szit, plastik, plastik i jeszcze raz plastik + zależy gdzie kupujesz bo na allegro czy innych można natknąć się częściej na podróby niż oryginały. 

Koledze już drugie rażery kracheny pękły, osobiście nie miałem ale chyba ich trwałość nie jest na najwyższym poziomie bo sporo negatywnych opinii można znaleźć.

Ja tam RP-HT161 używam, 25 złotych (z promocji :kappa:)a najlepsze słuchawki jakie miałem pod względem trwałości i wykonania, wygłuszenie "takie se" ale za to fajnie grają, bassik jest ;) Może moja sztuka jakaś udana ale polecam.

@Bahbros

HyperX Cloud II Red są bardziej do przodu, nowsze, generalnie lepsze bebechy, wbudowana karta dźwiękowa, przetwornik z magnesami neodymowymi (to jest część, która wydaje dźwięk ;))
podświetlenie LED, moduł USB sterowania audio.

Musiałem je przeoczyć, wygląda na to, że są lepsze od wersji Black ;)

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...