Bahbros 11 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 (edytowane) Które słuchawki do płyty głównej: Asus m5a97? Razer Kraken 7.1 V2 Lub Cloud Alpha Edytowane 5 marca 2018 przez Bahbros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasamuN1337 11 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 Razer Kraken są git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi 759 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 Szczerze? Obojętne, razer ma trochę mniejsze membrany (40mm) a cloud ma (50mm) zależy od wielkości twoich uszu. Ja mam Creative SoundBlaster Tactic3d (przewodowe) też mają membrany 50mm i dźwięk jest spoko, tylko lewa słuchawka jest jakaś upośledzona, bo później mi boli lewe ucho jak dłużej je mam nałożone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahbros 11 Opublikowano 5 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 @knugi A orientujesz się może jak z mikrofonem? Bo w Cloud Alpha jest odpinany A w Razer Kraken 7.1? Jest jakaś możliwość chowanie czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi 759 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jego się nie wyjmuje, jak widać na zdjęciach, można go jedynie do góry podnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahbros 11 Opublikowano 5 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 @Knugi Ja pomyliłem słuchawki XD Chodzi mi o Razer Kraken 7.1 V2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 @Bahbros mam krakeny, słuchawki tam można bez problemu "schować" wgłąb słuchawek ps. I tak polecałbym coś co jest bardziej jakościowe, niż rozdmuchane i popularnie używane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahbros 11 Opublikowano 8 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 (edytowane) @PanNiedzwiadek Mówiąc "ps. I tak polecałbym coś co jest bardziej jakościowe, niż rozdmuchane i popularnie używane." Jakie słuchawki masz na myśli? Edytowane 8 marca 2018 przez Bahbros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Kingston HyperX Cloud (280-300 zł) - dobre dla graczy, mają oddaloną średnicę, dystansują dźwięk, pozwalają lepiej ocenić odległość przeciwników, podbijają bassy i soprany efektów dźwiękowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 598 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 HyperX Cloudy i to bez najmniejszego zawachania, a dodatkowo jeśli nie masz dedykowanej karty dźwiękowej to zaopatrz się lepiej w ISK MDH8500, które na integrze grają lepiej Krakeny to szit, plastik, plastik i jeszcze raz plastik + zależy gdzie kupujesz bo na allegro czy innych można natknąć się częściej na podróby niż oryginały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Mam razera i serdecznie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 8 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 Koledze już drugie rażery kracheny pękły, osobiście nie miałem ale chyba ich trwałość nie jest na najwyższym poziomie bo sporo negatywnych opinii można znaleźć. Ja tam RP-HT161 używam, 25 złotych (z promocji )a najlepsze słuchawki jakie miałem pod względem trwałości i wykonania, wygłuszenie "takie se" ale za to fajnie grają, bassik jest Może moja sztuka jakaś udana ale polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahbros 11 Opublikowano 8 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2018 (edytowane) @PanNiedzwiadek To teraz hyperx cloud czy hyperx cloud 2? I jakbyś mógł to napisz czym się różnią Niektórzy piszą też że Cloudy do integry to porażka. Edytowane 8 marca 2018 przez Bahbros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 9 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2018 @Bahbros HyperX Cloud II Red są bardziej do przodu, nowsze, generalnie lepsze bebechy, wbudowana karta dźwiękowa, przetwornik z magnesami neodymowymi (to jest część, która wydaje dźwięk ;)) podświetlenie LED, moduł USB sterowania audio. Musiałem je przeoczyć, wygląda na to, że są lepsze od wersji Black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi