Lewyy 1 Opublikowano 4 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2018 (edytowane) NIEAKTUALNE Edytowane 7 kwietnia 2018 przez Lewyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 @Lewyy Masz 24h na poprawienie wyglądu wątku dla czarnego stylu. xVendrome 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 (edytowane) Jakie to śmieszne. Współpraca z tobą wychodzi na jeden, wielki minus. Edytowane 30 marca 2018 przez Nioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekJaran 101 Opublikowano 29 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2018 Jeszcze jakiś czas temu, jak z nim pisałem mówił, że sieć serwerów będzie międzynarodowa oraz, że serwer będzie promowany u Enziego i RoxMb. Myślałem, że skoro masz takie ambitne plany to i fundusze na nie ;v. Powodzenia w szukaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaku49 690 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 "profesjonalnej" hmmm ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtuosso 38 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 Godzinę temu, jaku49 napisał: "profesjonalnej" hmmm ciekawe... Niestety, są różne przypadki powodu braku pieniędzy ale cóż...Nie każdy zaczyna z ogromnym budżetem na start czegoś, co może nie wypalić.Nie zawsze najlepszym rozwiązaniem jest pchanie na siłę pieniędzy w coś, co nie ma przyszłości, ale to już tylko moje skromne zdanie. Co do tematu...Nazywacie się "profesjonalistami", a jak wiadomo profesjonalna osoba przyjdzie z "czymś" do ludzi.Mówię tutaj, o jakimś fragmencie z serwera, co aktualnie posiadacie, szczegółowe rozmyślenia na temat co będzie, czego nie będzie, co zmienić/co dodać.Nie nazywajcie się profesjonalistami, praca jest zrobiona byle jak, aby opisać.Nawet nie potrudziliście się o dodanie jakiś kolorków zamiast grafiki...Szukasz sponsora, a nie mówisz nic o serwerze, smutne :/. W dniu 4.03.2018 o 10:48, Lewyy napisał: OFERUJĘ - 80% zysków po opłaceniu maszyny VPS oraz najistotniejszych rzeczy. Dla mnie to jest śmieszne, nie napisaliście nawet ile potrzebujecie pieniędzy, oraz jak wydacie i pokażecie coś, na co potencjalny sponsor musi wydać pieniądze.Jesteście NIEOGARNIĘCI, 80% zysków z serwera??Macie 4 programistów, którzy pewnie "zrobili kawał dobrej roboty", "autorskie pluginy", a dajecie sponsorowi 80% zysków???Dla mnie już sam temat odstrasza i raczej szanowana się osoba nie skorzysta z tej oferty.Patrząc na to, co napisali poprzednicy, mogę stwierdzić że serwer nie jest wart uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 301 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 4 minuty temu, Virtuosso napisał: 80% zysków z serwera zapomniałeś, że to jest 80% zysków z serwera po opłaceniu wszystkiego W dniu 4.03.2018 o 10:48, Lewyy napisał: - W przypadku posiadania pluginów, skryptów, IPB albo czegos innego możliwosci użyczenia tego na potrzeby serwera. mi się wydaje, czy ty tutaj chcesz zabrać sponsorowi jeszcze (jeśli ma) drogą licencję IPS? W dniu 4.03.2018 o 10:48, Lewyy napisał: - Przynajmniej 16'tu lat. Szesnaścietu Czyli na start odrzucasz bogatych 15 latków? W dniu 4.03.2018 o 10:48, Lewyy napisał: Mamy 4 programistów java i nie tylko (np. HTML) Czy ja wiem, że można powiedzieć na kogoś programista html... Mogłeś dać, na ten przykład php (jeśli umieją). W dniu 4.03.2018 o 10:48, Lewyy napisał: - Opłacenia serwerów VPS i Hostingów na 2-3 miesiące. Hostingów? Masz pewnie własne hostingi, ktoś musi je opłacić W dniu 4.03.2018 o 10:48, Lewyy napisał: - Na serwerach wszelkie dostępne permisje. To skoro będę mieć wszystkie "permisje" to co jeśli rozwalę serwer? Zasponsorowałem go, włożyłem tam mój wkład pieniężny. Ban? Ogólnie było tu już trochę negatywnego ruchu, nie będziesz bronić swoich racji itd...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewyy 1 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2018 @Nioo Co mam bronić? Nie mam czasu na odpowiadanie na takie głupie pytania... Nie lubię jeżeli ktos nie jest zainteresowany, a zadaje nie potrzebne pytania. Dla przykładu odpowiem na parę. 1. "Nie napisaliscie nawet ile potrzebujecie pieniędzy" - Logiczne chyba, że każdy mądry i prawidłowo rozwinięty człowiek nie mówi publicznie o pieniądzach. Na co ta informacja komus, kto nawet nie jest tym zainteresowany. 2. "Jestescie nie ogarnięci 80% zysków z serwera??" - Nie robimy serwera dla pieniędzy tylko z pasji. Dzisiejszy swiat robi wszystko dla pieniędzy, ale nasza sieć to czysta pasja i tyle. 3. "Czyli na start odrzucasz bogatych 15 latków" - Tak, ponieważ 80% osób poniżej tego wieku jest nierozgarniętych itp. 4. "To skoro będę mieć wszystkie "permisje" to co jeśli rozwalę serwer? Zasponsorowałem go, włożyłem tam mój wkład pieniężny. Ban?" - Jeżeli Pan wykupił maszynę itp. to może Pan sobie go niszczyć, najwyżej wyleci taka osoba z banem na ip itp; a serwer i tak na tym skorzysta z powodu opłaonego hostingu. Na więcej komentarzy nie mam czasu odpowiedzieć. Proszę o pomyslenie przed zadanym pytaniem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi