Skocz do zawartości

Szukam sponsora do profesjonalnej sieci serwerów gier

Lewyy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Godzinę temu, jaku49 napisał:

"profesjonalnej" hmmm ciekawe... 

Niestety, są różne przypadki powodu braku pieniędzy ale cóż...Nie każdy zaczyna z ogromnym budżetem na start czegoś, co może nie wypalić.Nie zawsze najlepszym rozwiązaniem jest pchanie na siłę pieniędzy w coś, co nie ma przyszłości, ale to już tylko moje skromne zdanie.

Co do tematu...Nazywacie się "profesjonalistami", a jak wiadomo profesjonalna osoba przyjdzie z "czymś" do ludzi.Mówię tutaj, o jakimś fragmencie z serwera, co aktualnie posiadacie, szczegółowe rozmyślenia na temat co będzie, czego nie będzie, co zmienić/co dodać.Nie nazywajcie się profesjonalistami, praca jest zrobiona byle jak, aby opisać.Nawet nie potrudziliście się o dodanie jakiś kolorków zamiast grafiki...Szukasz sponsora, a nie mówisz nic o serwerze, smutne :/.

W dniu 4.03.2018 o 10:48, Lewyy napisał:

OFERUJĘ

- 80% zysków po opłaceniu maszyny VPS oraz najistotniejszych rzeczy.

Dla mnie to jest śmieszne, nie napisaliście nawet ile potrzebujecie pieniędzy, oraz jak wydacie i pokażecie coś, na co potencjalny sponsor musi wydać pieniądze.Jesteście NIEOGARNIĘCI, 80% zysków z serwera??Macie 4 programistów, którzy pewnie "zrobili kawał dobrej roboty", "autorskie pluginy", a dajecie sponsorowi 80% zysków???Dla mnie już sam temat odstrasza i raczej szanowana się osoba nie skorzysta z tej oferty.Patrząc na to, co napisali poprzednicy, mogę stwierdzić że serwer nie jest wart uwagi.

4 minuty temu, Virtuosso napisał:

80% zysków z serwera

zapomniałeś, że to jest 80% zysków z serwera po opłaceniu wszystkiego :wallkappa:

- W przypadku posiadania pluginów, skryptów, IPB albo czegos innego możliwosci użyczenia tego na potrzeby serwera.

mi się wydaje, czy ty tutaj chcesz zabrać sponsorowi jeszcze (jeśli ma) drogą licencję IPS:angrythonk:

- Przynajmniej 16'tu lat.

Szesnaścietu :santakappa:Czyli na start odrzucasz bogatych 15 latków?

Mamy 4 programistów java i nie tylko (np. HTML)

Czy ja wiem, że można powiedzieć na kogoś programista html... Mogłeś dać, na ten przykład php (jeśli umieją).

- Opłacenia serwerów VPS i Hostingów na 2-3 miesiące.

Hostingów? Masz pewnie własne hostingi, ktoś musi je opłacić :ancom:

- Na serwerach wszelkie dostępne permisje.

To skoro będę mieć wszystkie "permisje" to co jeśli rozwalę serwer? Zasponsorowałem go, włożyłem tam mój wkład pieniężny. Ban? :thinkfish:

Ogólnie było tu już trochę negatywnego ruchu, nie będziesz bronić swoich racji itd...?

@Nioo Co mam bronić? Nie mam czasu na odpowiadanie na takie głupie pytania... Nie lubię jeżeli ktos nie jest zainteresowany, a zadaje nie potrzebne pytania. Dla przykładu odpowiem na parę.

1. "Nie napisaliscie nawet ile potrzebujecie pieniędzy" - Logiczne chyba, że każdy mądry i prawidłowo rozwinięty człowiek nie mówi publicznie o pieniądzach. Na co ta informacja komus, kto nawet nie jest tym zainteresowany.

2. "Jestescie nie ogarnięci 80% zysków z serwera??" - Nie robimy serwera dla pieniędzy tylko z pasji. Dzisiejszy swiat robi wszystko dla pieniędzy, ale nasza sieć to czysta pasja i tyle.

3. "Czyli na start odrzucasz bogatych 15 latków" - Tak, ponieważ 80% osób poniżej tego wieku jest nierozgarniętych itp.

4. "To skoro będę mieć wszystkie "permisje" to co jeśli rozwalę serwer? Zasponsorowałem go, włożyłem tam mój wkład pieniężny. Ban?" - Jeżeli Pan wykupił maszynę itp. to może Pan sobie go niszczyć, najwyżej wyleci taka osoba z banem na ip itp; a serwer i tak na tym skorzysta z powodu opłaonego hostingu.

Na więcej komentarzy nie mam czasu odpowiedzieć. Proszę o pomyslenie przed zadanym pytaniem.

Pozdrawiam

• Nieaktywny zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...