piotrus131102 37 Opublikowano 28 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 Witam, mam pomysł lecz nie wiem jak go zrealizować. Chciałbym jak wpisuję komende /kreator gold dupabiskupa brudna_baldzo dada123 to ta komenda zapisuję się w formie skryptu i jak wpisze /kreator daj dada123 to mi da ten gold z nazwą i z role. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#12968 77 Opublikowano 28 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2018 command /kreator [<text>] [<text>]: trigger: if arg 1 is set: add 1 of %arg-1% named %arg-2% to player Powinno działać ale nw wytabuj to sobie bo pisze na telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 1 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2018 Nie rozumiem Twojego problemu, czego dokładnie potrzebujesz, wyrażasz to słowami "to ta komenda zapisuję się w formie skryptu i jak wpisze /kreator daj dada123to mi da ten gold z nazwą i z role."... Ten gold ma dawać rolę, czy po wpisaniu komendy ma dawać rolę i golda? ... Dziwne zlecenie, dopracuj je, nie wiem, co @up napisał i na, co ale to chyba nie sprosta Twoim wymaganiom... Proszę napisz to ponownie, ale sensownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrus131102 37 Opublikowano 1 marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 marca 2018 @HeezQ no sorcia, na szybko to pisałem bo ranked w lolu się zaczoł komenda /kreator służy do tworzenia itemów które zapisują się w skrypcie. /kreator [item] [nazwa] [lore] [nazwa do przyzwania itemu] /kreator gold zab_popka lepiej_to_wywal_lel zab /kreator daj zab [i teraz daje mi ten przedmiot co zrobiłem na górze] _ to spacja - to || to oddzielenia lore. wiadomo no bo jak napisze diamond sword to mi zapisze sword jako drugi argument. nie wiem jak to mogę prościej wytłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotrus131102 37
Witam, mam pomysł lecz nie wiem jak go zrealizować.
Chciałbym jak wpisuję komende /kreator gold dupabiskupa brudna_baldzo dada123
to ta komenda zapisuję się w formie skryptu i jak wpisze /kreator daj dada123
to mi da ten gold z nazwą i z role.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi