KartoN 19 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Witajcie chciałbym wam przedstawić TxT do PvP jest to składanka moich ulubionych Texture Packów PS: TxT był robiony na txt by SyriusPvP ale dużo rzeczy ja z edytowałem ;) Pozmieniane Bloki Zmieniony napis Mojang: Zajefajny Bar: Pozmieniane Itemy: Mały ogień oraz Particlesy Kox'a ;) Particlesy Potki ;) Miecz oraz Zbroja ;) Oraz wiele więcej ! Zachęcam do pobrania ;) Download <--- Naciśnij xFreku, Patek, Lewak i 10 innych 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Fajowu like ;) Wypieszczone z DynioFona xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Mozesz dac skan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KartoN 19 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Skan <----- Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dinekkk 134 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Podoba mi sie ten pasek ekwipunku ;) Zawsze jakaś nowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibol 3 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KartoN 19 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 (edytowane) Dziękuje wszystkim za wypowiedzi i Lajki :3 jak tak się podoba TxT to niedługo opublikuje następny. Edytowane 24 sierpnia 2014 przez KartoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Fajnie by było jak byś zrobił jakieś własne textury [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KartoN 19 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Fajnie by było jak byś zrobił jakieś własne textury [emoji4]Robie własny (kończe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 (edytowane) Robie własny (kończe)Czekamy na premiere [emoji4] Edytowane 24 sierpnia 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KartoN 19 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2014 (edytowane) @ref Będzie V2 tego mixa ;) Edytowane 28 sierpnia 2014 przez KartoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFreku 100 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Fajny ten txt :P Przyda sie do gry na serwerach typu hc/pvp Like :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 961 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2014 Fajny txt ale nie użyje ponieważ ja nie jestem w tym stylu przyzwyczajony XD Ale masz łapke za fajną prace ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewak 6 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2014 No No No. Niezły TXT Pack. Myślę że ktoś użyję bo ja nie użyję ponieważ nie gram w Minkrafta. Łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 Dasz linki do głównego txt (ten z którego jest najwięcej rzeczy) ? I wstawic TEN TWÓJ txt na mediafire? bo na speedyshare usuwa po jakims czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek 182 Opublikowano 18 września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) Bar moim zdaniem do pvp najważniejszy i miecz:- Bar ściągnięty od Listegga dlatego nie opłaca mi się ściągać, myślałem że bar zrobisz własny.- Miecz .......... SUPER!A tak na serio to miecz jest chu%#!^&. Postarał byś się trochę ;/Nie pobiorę bo nie chce mi się, wolę używać TXT by Listegg bo jest fajniejszy. (To nie jest hejt, ale po prostu może... zrób coś swojego a nie mixy? :/)Jak dodasz coś fajnego do TXT (unikalnego a nie zaj&^# od innych) to pobiorę z chęcią! Życzę powodzenia ;p PS: Tak szczerze mówiąc, tu większość jest od listegga zaj&%$. Też mi tam mix ... Edytowane 18 września 2014 przez AdamGrzegorz #Aperture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeseuS 3 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Wrzuć na MediaFire mam predkos pobierana o 65% szybszą niż na SpeedyShare MediaFire= 3minSpeedyShare=30min Na mojego aktualnegoe neta (brak transferu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawełniaty 30 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 (edytowane) To Ty zabiłeś Hankę? :( Pssst ... fajny TxT. Szampańskiego Sylwestra! Edytowane 31 grudnia 2014 przez Bawełniaty hypersonic0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej3210 0 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Okropnie wyglądają narzędzia i jabłka ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi