Skocz do zawartości
  • 0

Przesyłanie przedmiotów (Handel)

Zeref

Pytanie

Witam, zainstalowałem niedawno plugin skript.jar na wersje 1.12.2. Dodałem go w celu dodania pewnej funkcji której nie znalazłem w formie pełnego pluginu w internecie. Niestety sam totalnie nic nie potrafię tworzyć, dlatego zwracam się do was z prośbą o stworzenie prostej komendy /daj (albo) /oddaj . Działałoby to tak że po wpisaniu np. /daj Zeref0 otwierało by się nam puste okienko gui w które bylibyśmy w stanie wpakować wszelkie przedmioty jakie byśmy chcieli przesłać do gracza o imieniu Zeref0. Po zamknięciu okienka (wyjściu z niego) te itemy wysyłał by się do danego gracza. W przypadku gdyby dany gracz nie był w stanie pomieścić wszystkiego to by anulowało funkcje i podawało komunikat obu graczom na czacie. (ewentualnie by przesłało większość itemów - i te co by się nie zmieściły, wróciłyby do nadawcy)

Jednak przy tych itemach potrzebowałbym aby przysyłały się wszelkie dodatkowe taki, ilość (stacki), nazwa itemu, lore(opis) itemu i enchanty (atrybutów zrobionych na command blockach nwm czy się da tak zrobić).

Z miejsca dziękuje za wszelkie próby pomocy. Podejrzewam, że jest to proste ale jak napisałem wyżej - kompletnie nie znam się na tworzeniu tego.

Jeśli tworzenie gui jest niewykonalne w taki sposób to wtedy bym prosił o zmianę na:

Kiedy gracz wyśle komendę to do danego gracza przejdą te przedmioty które trzymał w danej chwili nadawca. Np 31 diamentów o nazwie "Test" oraz o enchancie [Sharpness VII]

Edytowane przez Zeref
Problemy z internetem, niepewność

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...