Libter 1603 Opublikowano 17 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 Poszukuję nowej ekipy administracyjnej gotowej do przeprowadzenia wielkiej modernizacji forum. Podania powinny być składane przez lidera w imieniu całej ekipy spełniające poniższe wymagania jako grupa. Wymagania: Znajomość obiektowego PHP, znajomość frameworka IPS mile widziana. Bardzo dobra znajomość CSS i HTML, znajomość JS. Bardzo dobra znajomość panelu administracyjnego IPS. Umiejętność pisania regulaminów w Libterowym stylu. Czas i chęci na zmiany, a także niekiedy monotonne zadania Zakres obowiązków - na początek: Modernizacja stylu forum, aktualizacja tłumaczeń i przebudowa emotikon. Wdrożenie systemu ekonomii forumowej wraz ze sklepikiem. Przygotowanie regulaminów klubów, prezentacji serwerów oraz propozycji. Ponowne przejrzenie wszystkich propozycji i przygotowanie ich listy. Przygotowanie publicznych wytycznych dla moderacji. Utworzenie Discordowego bota zintegrowanego z forum. Zakres obowiązków - ogólne: Aktywne naprawianie błędów tłumaczenia i stylu zgłaszanych przez użytkowników. Realizacja zaakceptowanych propozycji i moich sugestii. Rekrutacja ekipy wg. potrzeb i stałe dbanie o jej jakość. Dostępy: Kolorki, plakietki i inne bajery administracyjne. Pełen dostęp (maszyna, baza, acp) do testowej instancji forum. Szeroki dostęp do forum za wyjątkiem niebezpiecznych opcji (jednak może poza mną jedna osoba z grupy otrzyma dostęp). Wzór podania:(Zebranie całej grupy nie jest łatwe, więc można poszukać chętnych tworząc temat na forum lub ogłaszając się na Discordzie) PODANIE NA EKIPĘ ADMINISTRACYJNĄ SKRIPT.PL <dla każdej osoby w grupie> Nick: <nick forumowy> Rola: <rola w grupie (np. lider, programista, grafik)> Opis: <pole opcjonalne, można tu napisać coś o sobie> Umiejętności: <lista umiejętności przydatnych forum z odniesieniem do wymagań> Portfolio: <spis dotychczasowych projektów potwierdzających umiejętności> Uzasadnienie: <najdłuższa część: dlaczego chcesz dołączyć do administracji? ile czasu możesz poświęcić forum? jakie zmiany chcesz zrealizować w pierwszej kolejności?> Zgłoszenia proszę wysyłać w wiadomości prywatnej, powodzenia! lightereq, creepek, xVendrome i 11 innych 7 4 3 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/25475-wielka-modernizacja-forum-administracja-poszukiwana/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesej 1 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 A jakie jest wynagrodzenie? Impression, Szymek i Libter 3 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/25475-wielka-modernizacja-forum-administracja-poszukiwana/#findComment-168815 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordYu 296 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 A jakie jest wynagrodzenie? Uścisk dłoni prezesa. Norbi już się tym nie zajmuje? Czy potrzebuje wsparcia? shuliar 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/25475-wielka-modernizacja-forum-administracja-poszukiwana/#findComment-168830 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Jeżeli ktoś chcę mnie przyjąć do swojej grupy to jestem chętny (sam grupy nie stworzę, miałem trochę przerwy, a 'rotacja ludzi' jednak jest); Umiejętności: Znajomość html & css na poziomie dobrym/bardzo dobrym Bardzo dobra znajomość panelu IPSa i jego opcji Umiejętności graficzne na poziomie dostatecznym (gdy muszę sam coś wymyślić) lub dobrym/bardzo dobrym (gdy ktoś ma pomysł na to, jak ma to wyglądać i jest w stanie mnie delikatnie naprowadzić) Znajomość angielskiego na poziomie pozwalającym tłumaczyć IPSa Umiejętność obsługi FTP (XD) i podstawy linuxa (SSH) Umiejętność pracy w grupie, dogadania się z resztą Obsługa discorda i zarządzanie serwerem discorda na poziomie bardzo dobrym/doskonałym Orto etc. na poziomie bardzo dobrym (poza przecinkami może) Umiejętność pisania 'po Liptonowemu' Doświadczenie: jr. admin na skripcie admin na spigocie zarządca, admin, współwłaściciel innych forumków które już zdechły, sam nie zaczynałem niczego, bo nie mam zdolności w kierunku reklamy, czy też ze względu na ograniczone fundusze były organizator konkursów (tu wiem, że nie do końca wychodziły, wyciągnąłem odpowiednie wnioski i wiem co trzeba zmienić) grafik skriptów, spigotów - troche grafik zostało przeze mnie stworzone moderator 3 działów na upadającym rakforum jeszcze w latach jego świetności, kiedy to p. Makin jeszcze trochę bardziej zajmował się forumkiem, a ten nie lagował ło panie a ile rang na serwerach klocków to nie liczę, to 'w jakimś stopniu' potwierdza umiejętność pracy w grupie, jednym z przykładów, za który mam nadzieję nie zostanę zlinczowany przytoczę TeamCraft24 za czasów Arqa i Beszczela, nie posiadając tam znajomości udało mi się osiągnąć HeadAdmina na dwóch trybach, co było bardzo dużym osiągnięciem na tamtej sieci w tamtych czasach, obecnie zostało to przejęte przez sieć na 3 znaki i panuje tam smród, brud, kiła i mogiła... tu jeszcze w sumie ranga na easy.fcraft może być przykładem Na koniec: Wiem, że skrytykowałem początkowo reklamy, ale patrząc w jakim kierunku idzie forum może i jest to potrzebne, przepraszam Sporo osób mnie tu zna, w tym sam @Libter, wiedzą kim jestem, jaki jestem i że to co wypisałem w umiejętnościach jest zgodne z prawdą Proszę o kontakt przez discord/pw. Do zobaczenia! Gonti, Ixidi i Impression 3 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/25475-wielka-modernizacja-forum-administracja-poszukiwana/#findComment-169188 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 25 lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Zamykam, rewolucja lutowa zakończona xVendrome i bvcz 1 1 Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/25475-wielka-modernizacja-forum-administracja-poszukiwana/#findComment-169744 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi