Skocz do zawartości

Wielka modernizacja forum - administracja poszukiwana!

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję nowej ekipy administracyjnej gotowej do przeprowadzenia wielkiej modernizacji forum. Podania powinny być składane przez lidera w imieniu całej ekipy spełniające poniższe wymagania jako grupa.

Wymagania:

• Znajomość obiektowego PHP, znajomość frameworka IPS mile widziana.
  • Bardzo dobra znajomość CSS i HTML, znajomość JS.
  • Bardzo dobra znajomość panelu administracyjnego IPS.
  • Umiejętność pisania regulaminów w Libterowym stylu.
  • Czas i chęci na zmiany, a także niekiedy monotonne zadania :>

Zakres obowiązków - na początek:

• Modernizacja stylu forum, aktualizacja tłumaczeń i przebudowa emotikon.
  • Wdrożenie systemu ekonomii forumowej wraz ze sklepikiem.
  • Przygotowanie regulaminów klubów, prezentacji serwerów oraz propozycji.
  • Ponowne przejrzenie wszystkich propozycji i przygotowanie ich listy.
  • Przygotowanie publicznych wytycznych dla moderacji.
  • Utworzenie Discordowego bota zintegrowanego z forum.

Zakres obowiązków - ogólne:

• Aktywne naprawianie błędów tłumaczenia i stylu zgłaszanych przez użytkowników.
  • Realizacja zaakceptowanych propozycji i moich sugestii.
  • Rekrutacja ekipy wg. potrzeb i stałe dbanie o jej jakość.

Dostępy:

• Kolorki, plakietki i inne bajery administracyjne.
  • Pełen dostęp (maszyna, baza, acp) do testowej instancji forum.
  • Szeroki dostęp do forum za wyjątkiem niebezpiecznych opcji (jednak może poza mną jedna osoba z grupy otrzyma dostęp).

Wzór podania:
(Zebranie całej grupy nie jest łatwe, więc można poszukać chętnych tworząc temat na forum lub ogłaszając się na Discordzie)

PODANIE NA EKIPĘ ADMINISTRACYJNĄ SKRIPT.PL

<dla każdej osoby w grupie>
Nick: <nick forumowy>
Rola: <rola w grupie (np. lider, programista, grafik)>
Opis: <pole opcjonalne, można tu napisać coś o sobie>
Umiejętności: <lista umiejętności przydatnych forum z odniesieniem do wymagań>
Portfolio: <spis dotychczasowych projektów potwierdzających umiejętności>
Uzasadnienie: <najdłuższa część: dlaczego chcesz dołączyć do administracji? ile czasu możesz poświęcić forum? jakie zmiany chcesz zrealizować w pierwszej kolejności?>

Zgłoszenia proszę wysyłać w wiadomości prywatnej, powodzenia!

https://skript.pl/temat/25475-wielka-modernizacja-forum-administracja-poszukiwana/

Jeżeli ktoś chcę mnie przyjąć do swojej grupy to jestem chętny (sam grupy nie stworzę, miałem trochę przerwy, a 'rotacja ludzi' jednak jest);

Umiejętności:

• Znajomość html & css na poziomie dobrym/bardzo dobrym
  • Bardzo dobra znajomość panelu IPSa i jego opcji
  • Umiejętności graficzne na poziomie dostatecznym (gdy muszę sam coś wymyślić) lub dobrym/bardzo dobrym (gdy ktoś ma pomysł na to, jak ma to wyglądać i jest w stanie mnie delikatnie naprowadzić)
  • Znajomość angielskiego na poziomie pozwalającym tłumaczyć IPSa
  • Umiejętność obsługi FTP (XD) i podstawy linuxa (SSH)
  • Umiejętność pracy w grupie, dogadania się z resztą
  • Obsługa discorda i zarządzanie serwerem discorda na poziomie bardzo dobrym/doskonałym
  • Orto etc. na poziomie bardzo dobrym (poza przecinkami może)
  • Umiejętność pisania 'po Liptonowemu'

Doświadczenie:

• jr. admin na skripcie
  • admin na spigocie
  • zarządca, admin, współwłaściciel innych forumków które już zdechły, sam nie zaczynałem niczego, bo nie mam zdolności w kierunku reklamy, czy też ze względu na ograniczone fundusze
  • były organizator konkursów (tu wiem, że nie do końca wychodziły, wyciągnąłem odpowiednie wnioski i wiem co trzeba zmienić)
  • grafik skriptów, spigotów - troche grafik zostało przeze mnie stworzone
  • moderator 3 działów na upadającym rakforum jeszcze w latach jego świetności, kiedy to p. Makin jeszcze trochę bardziej zajmował się forumkiem, a ten nie lagował
  • ło panie a ile rang na serwerach klocków to nie liczę, to 'w jakimś stopniu' potwierdza umiejętność pracy w grupie, jednym z przykładów, za który mam nadzieję nie zostanę zlinczowany przytoczę TeamCraft24 za czasów Arqa i Beszczela, nie posiadając tam znajomości udało mi się osiągnąć HeadAdmina na dwóch trybach, co było bardzo dużym osiągnięciem na tamtej sieci w tamtych czasach, obecnie zostało to przejęte przez sieć na 3 znaki i panuje tam smród, brud, kiła i mogiła... tu jeszcze w sumie ranga na easy.fcraft może być przykładem

Na koniec:

• Wiem, że skrytykowałem początkowo reklamy, ale patrząc w jakim kierunku idzie forum może i jest to potrzebne, przepraszam
  • Sporo osób mnie tu zna, w tym sam @Libter, wiedzą kim jestem, jaki jestem i że to co wypisałem w umiejętnościach jest zgodne z prawdą ;)

Proszę o kontakt przez discord/pw. 

Do zobaczenia! ;)

https://skript.pl/temat/25475-wielka-modernizacja-forum-administracja-poszukiwana/#findComment-169188

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...