Skocz do zawartości

[1.0] LLC - The best add-on for skript!

Rekomendowane odpowiedzi

Tlumacze tylko ze zaden kod nie jest stamtad scoagniwty . Posty mowia ze sa w nassym dodatku takie same efekty na tym samym polegaja ...

Wypieszczone z DynioFona xd

Okey może się pomyliłem, (jeżeli tak to zwracam honor), ale dziwne znowu jest to że najpierw coś napiszesz a potem mówisz że to jest sarkazm...

Sry że się tak czepiam ale to jest troche podejrzane...

https://skript.pl/temat/2528-10-llc-the-best-add-on-for-skript/#findComment-22082

Samego addonu na pewno nie nazwałbym najlepszym, pomimo głów (które da się postawić i bez tego za pomocą komendy, ale z tym addonem jest to ułatwione) nie ma w nim nic nadzwyczaj ciekawego, prócz plugin.yml:

Dołączona grafika

https://skript.pl/temat/2528-10-llc-the-best-add-on-for-skript/#findComment-22327

Ja przepraszam, ale to "Better than fucking wildskript" zostalo naprawione w wersji nightly ktora wyszla tego samego dnia co zgloszenie tego bledu. Zapomniano poprostu tego zaktualizowac, a jak to ujal Patek, bylo zrobione dla zartu miedzy tworcami, wiec nie wiem po co robic z czegos takie zamieszanie, zreszta dodatek mial wpierw byc uzywany do NAPRAWY tego co w ws NIE DZIALALO, dopiero potem Patek wpadl na pomysl by to opublikowac, wiec jeszcze raz powtarzam, bylo to opublikowane przez PRZYPADEK. Rozumiem, ze lubicie Dzikoyska i stoicie za nim murem, ale ludzie, ON NIE JEST WASZYM BOGIEM! Chociaz wnioskujac z waszych komentarzy moge sie mylic. A co do tego czy sie pytalismy go czy mozemy sie dolaczyc do ws (dokladniej to ja sie tylko pytalam). Po setnym razie, zgodzil sie, ale jedynie na podsylanie klas do jego mosci i nawet nie uwzglednienie w autorach. Wiec pytam sie po co. Pan Dzikoysk mowi rowniez iz nie bedzie uczyl "3 osob javy od poczatku". Hmmm.... Jak mnie "uczyl" skripta to dal mi tylko dokumentacje. Jak "uczyl" mnie javy, to dal jakas dupna strone (z ktorej nie skorzystalam) tylko i wylacznie po to bym nie zawracala mu dupy. Malo tego! Osoba, ktora kiedys zajmowala sie modyfikacjami do naszej "kochanej" gry, potem zajela sie SWT, a potem JavaFX nie umie wg Pana Dzikoyska podstaw javy. Nie rozumiem czemu bronicie go z calych sil, ale to nie jest wazne. TEMAT JEST O LLC, A NIE O WS! LUDZIE, OGARNIJCIE!
Szacun dla tych ktorzy przeczytali wszystko x)

//Pozwolę sobie dodać małą ciekawostkę w tym poście, aby nie tworzyć nowego. Gdy dopiero poznawałem funkcje skripta oraz same działanie skryptów z wszystkimi pytaniami leciałem do dzikiego i to on zawsze (chyba) mi pomagał. Może nie było szybkiej odpowiedzi z jego strony, ale zawsze ją dostawałem. Mało tego, wtedy nawet go jeszcze dobrze nie znałem, byłem zwykłym "noobkiem", a on miał już na swoim koncie kilka fajnych skryptów (np. ten na parkour). ~Sopher

Edytowane przez Sopher
https://skript.pl/temat/2528-10-llc-the-best-add-on-for-skript/#findComment-23020

...

Po pierwsze, ile ludzi w ekipie, tyle może być wytłumaczeń tego "better than...".

Po drugie, skupiliście się na naprawie tego, co w WS nie działało, ale nie dodaliście niczego, co w ws nie działało...

Po trzecie, na sam widok tego, że Cookie z wami "pracował", nie dziwię się Dzikiemu, że nie chciał was uczyć Javy od podstaw... Toć to amator jak ich mało

Po czwarte, jak już Sopher dopisał, to i ja dopiszę, Dziki nie miał problemów z pomocą mi na PW. Szczególnie, gdy chodziło o WS, nie odsyłał mnie, jak to ty mówisz, do dokumentacji(inna sprawa, że mnie rzeczywiście nikt Skripta nie uczył, sam pisałem, czytałem dokumentację i jakoś tak wyszło ;f Aczkolwiek "douczał mnie" co poniektórych rzeczy z dodatku i nie było żadnych problemów ._.)

Po piąte, skąd wiesz, że Dziki nie jest Bogiem, może to taki ukryty Bóg Skripta B). A tak serio, to nikt go tu jak Boga nie traktuje(przynajmniej w tym temacie), po prostu zachowanie ekipy LLC jest co najmniej irytujące...

Malo tego! Osoba, ktora kiedys zajmowala sie modyfikacjami do naszej "kochanej" gry, potem zajela sie SWT, a potem JavaFX nie umie wg Pana Dzikoyska podstaw javy. 

Warto nadmienić, że nie stwierdził, że nie znacie podstaw Javy, tylko będzie was musiał uczyć od podstaw(adycyjnie sam zwrot <zrobić coś od podstaw> oznacza tyle, że zrobić coś albo gdy coś jest zrobione na poziomie podstawowym, albo gdy coś jest w ogóle nie rozpoczęte, tutaj mogło to oznaczać, że uczy was od poziomu, gdy znacie same podstawy). I powtórzę, nie dziwię mu się...

Nie rozumiem czemu bronicie go z calych sil, ale to nie jest wazne. 

A no może dlatego, że nie rozumiesz, że zachowaliście się nie w porządku. Obrona Patka przed tytułem tematu jest wręcz śmieszna... "Jeszcze nie jest najlepszy, ale będzie". To po kiego grzyba pisać, że jest najlepszy? Poczekaj do momentu, gdy będzie, a potem pisz, że jest i nie marnuj cennego czasu ludziom, bo przez wasze wymyślone "tekściki"(m. in. tytuł tematu i "better than...") powodujecie tylko zbędne kłótnie i spamy. 

TEMAT JEST O LLC, A NIE O WS! LUDZIE, OGARNIJCIE!

No przecież cały czas mówimy o LLC, a nie o WS. Ej no sorry czytanie ze zrozumieniem?

Jak mówiłem, dodatek fajny, będę propably korzystał, jak będzie taka potrzeba(chociaż na razie jej nie widzę...). Po prostu irytuje mnie takie dziecinne zachowanie z waszej strony(czego swoją drogą po ciastku bym się spodziewał...), bo "żart" co najmniej niesmaczny.

@RaiZeN

Bez komendy można postawić/dać komuś czaszkę innego gracza efektem ze skripta na czysto :*

https://skript.pl/temat/2528-10-llc-the-best-add-on-for-skript/#findComment-23060

Juz po twoim zachowaniu widac ze traktujesz go jak boga . Pierdoly mi gadasz jak nawet nie wiesz kto to pisal . Ciastek byl tylko testerem i wgl nie mial wgladu do kodu przed opublikowaniem.Wiec koniec spamu jak ktos chce cos do LLC to moze pisac.

https://skript.pl/temat/2528-10-llc-the-best-add-on-for-skript/#findComment-23061

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...