niemamnazwy 0 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 Więc tak, napisałem na FB do blazingpack.pl czy mogę paczkę blezingpack, lecz nie otrzymałem odpowiedzi. Ma może ktoś kontakt do ekipy bp? Z gory dzięki <3<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 ts craftcore niemamnazwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wariat33 6 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 1. Wbić na ts3 do invicjusza, 2. mieć mocne nerwy, 3. i módl się aby wbił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Panocek 0 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 tak tylko powiem ze na ezhc itp nie dostaniesz. Only new tryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sfuty 11 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 @Panocek Jeżeli nie potrafisz napisać całego zdania w języku angielskim, to się za to nie bierz. Generalnie nie podoba mi się to, że piszesz, by serwer dostał ten plugin musi mieć jakiś nowy tryb. Dajmy na przykład hardcore skkf, który był w 2013r. A takie mc4u ma paczkę, będąc jego kopią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Panocek 0 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 @stfuty nie interesuje mnie co ci sie podoba, tylko mowie ze nie daja na easyhc ułomie. Chesz to idz i sobie czekaj lel. Sam mam na serwerze BP to chyba raczej wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ever 20 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 To czekaj na odpowiedz? To tez sa ludzie, maja inne rzeczy do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kicpro 26 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 Wymagania paczki to: - Serwer min. stałe 200 osób - Oryginalny Tryb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XXXXXXXXXX 2 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 Kicpro nie prawda, mówiłem z invicjuszem i mówił że nie musi tam grać 200 osób, gdy serwer dopiero startuje z 1 edycją. A tryb jest najbardziej oryginalny, temat do zamknięcia otrzymałem to co chciałem ;> pozdrawiam yooniks yooniks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
niemamnazwy 0
Więc tak, napisałem na FB do blazingpack.pl czy mogę paczkę blezingpack, lecz nie otrzymałem odpowiedzi. Ma może ktoś kontakt do ekipy bp? Z gory dzięki <3<3
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi