Skocz do zawartości
  • 0

Czemu nie działa ? :) Masarnia.

warpath124

Pytanie

command /swinie [<text&gt] [<text&gt]:	trigger:		if arg 1 is "ustaw":			if arg 2 is not empty:				set {swinie.%arg 2%} to location of player				set {swinie.%arg 2%} to {x}		if arg 1 is "spawn":			if arg 2 is empty:				set {swinie} to true				wait 20 seconds				set {swinie} to falseevery seconds:	if {swinie} is true:		spawn 5 pig at {x}

Próbowałem zrobić to dzięki liście lecz nie potrafię niestety.. czemu mi to nie działa ? :) nie da rady z kilku zmiennej zrobić jednej  ? :D

aha i nie wyskakują żadne błędy lecz spawn ustawiony a świnie się nie respią.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
command /swinie [<text&gt] [<text&gt]:    trigger:        if arg 1 is "ustaw":            if arg 2 is not empty:                set {swinie::%arg 2%} to location of player        if arg 1 is "spawn":            if arg 2 is empty:                set {swinie} to true                wait 20 seconds                set {swinie} to falseevery seconds:    if {swinie} is true:		loop {swinie::*}:			spawn 5 pig at loop-value

Przeanalizuj kod i zobacz co miałeś źle :)

• 0
command /swinie [<text&gt] [<text&gt]:    trigger:	    if arg 1 is "ustaw":		    if arg 2 is set:			    set {swinie.%arg 2%} to location of player			    set {swinie.%arg 2%} to {x}	    if arg 1 is "spawn":		    if arg 2 is not set:			    set {swinie} to true			    wait 20 seconds			    set {swinie} to falseevery 1 second:    if {swinie} is true:	    spawn pig at {x}

Powinno działać, nie testowałem.

@EDIT

Zauważyłem jeden błąd, napisz po co ma być ten skrypt, to napiszę ci go od podstaw, inaczej.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...