meleride 0 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 meleride.com.pl - easyhc z pasji Uważasz, że oryginalne serwery są zbyt skomplikowane, a rozgrywka nie polega na zabawie, tylko wyszukiwaniu podstawowych funkcji? Uważasz, że nowe pvp jest idiotyczne? Uważasz, że nowe bloki są brzydkie i ich zbieranie to strata czasu? Uważasz, że stare wersje są o wiele lepsze? Uwielbiasz klikać w myszkę i chcesz się zrelaksować, nie wkładając w to dużo wysiłku? My też! Główne założenia Meleride to stara wersja i łatwa rozgrywka. Spędziliśmy mnóstwo czasu, aby dopiąć serwer na ostatni guzik. Zamiast wymyślać nowe, skomplikowane rzeczy, skopiowaliśmy najlepsze rozwiązania z najbardziej znanych serwerów. O to część z nich: - boyfarmery, sandfarmery - enchanty nawet sharpness X - ogromny drop - gildie - amulety - tanie rangi Vip, SuperVip, MegaVip I wiele więcej! Oprócz tego oferujemy ogarniętą administrację 16+, która ma spore doświadczenie w prowadzeniu serwerów. Widzimy się na starcie, 7 lutego 2018! Nie zapomnij sprawdzić naszej strony internetowej: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 (edytowane) Powiem tak - na start serwer mi się podoba. Ma świetną prezentację, i wydaje mi się że sam pomysł jest dość unikatowy. Ba - nawet lepszego nie widziałem! Zaproponuję chętnie znajomym! Ehhh,,, Edytowane 27 stycznia 2018 przez Savorski bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 26 minut temu, meleride napisał: Widzimy się na starcie, 7 lutego 2018! 2 minuty temu, Savorski napisał: Grałem, podoba mi się LloydPL i creepek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 718 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi