Crystal_PL 93 Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 Mam zmienną {lista::*} i tam sa dwa wyrazy, jak chce je odczytać to pisze "Kopacz and Drwal" chce aby pisało "Kopacz, Drwal" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 12 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2018 Godzinę temu, Crystal_PL napisał: Mam zmienną {lista::*} i tam sa dwa wyrazy, jak chce je odczytać to pisze "Kopacz and Drwal" chce aby pisało "Kopacz, Drwal" Spoiler loop {lista::*}: if {_lista} is not set: set {_lista} to loop-value else: set {_lista} to "%{_lista}%, %loop-value%" message "%{_lista}%" LloydPL i Crystal_PL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 13 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2018 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Crystal_PL 93
Mam zmienną {lista::*} i tam sa dwa wyrazy, jak chce je odczytać to pisze "Kopacz and Drwal" chce aby pisało "Kopacz, Drwal"
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi