Skocz do zawartości
  • 0

wszystkie itemy do eq

divx

Pytanie

Witam ! 

Szukam skryptu dzięki któremu jak będziemy wydobywać drewno <- [Każdego rodzaju ], ziemie <- [ Każdy piasek, ziemia, żwir ] nasiona tylko nie trawę, oraz stone kamien to wszystkie przedmioty żeby wpadały do ekwipunku. Jak ekwipunek będzie pełny to żeby na ziemie wypadały.

Oraz żeby wszystkie rudy były anulowane czyli jak je wydobędziemy to nic nie wpada do eq ani na ziemie poprostu air [ powietrze] ale tak żeby nie zamulało czyli coś tego typu żeby laga nie była

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Coś takiego ?

on break:        cancel event        set event-block to air        set {_block.%player%} to event-block        if player's tool is not pickaxe of silk touch:                if {_block.%player%} is stone:                        set {_block.%player%} to cobblestone        add {_block.%player%} to the player's inventory

Znalazłem to tutaj

http://skript.pl/index.php/topic/931-drop-item%C3%B3w-do-eq/

Hmm to drugie:

on mine of any ore:	cancel event	set block to air

• 0

Coś takiego ?

on break:        cancel event        set event-block to air        set {_block.%player%} to event-block        if player's tool is not pickaxe of silk touch:                if {_block.%player%} is stone:                        set {_block.%player%} to cobblestone        add {_block.%player%} to the player's inventory

Znalazłem to tutaj

http://skript.pl/index.php/topic/931-drop-item%C3%B3w-do-eq/

Hmm to drugie:

on mine of any ore:	cancel event	set block to air

Wszystko jest tak jak chciałem tylko jak kopie sie blok to jest takie denerwujace zastapienie tego klocka powietrzem nie jest to płyne że kopiesz cały czas i nie widać tego odnawiania się klocka . Najbardziej jest to widoczne jak się ma np kilof z efektywnością dużą nie da się tego jakoś zfixować ? . Bo to wygląda jak by był lag 1 sekundowy

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...