Skocz do zawartości
  • 0

Na jakim serwerze chcielibyście zagrać?

Supelek
 Udostępnij

Tryby gry  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze chętnie zagralibyście?

• ChestPVP
      0
    • Freebuild
      0
    • EasyHC
      0
    • Hardcore
      0
    • RPG
      4
    • RealLife
      0

Ankieta została zamknięta

Pytanie

Cześć.

Jest to moja pierwsza ankieta, lecz chciałem ją przeprowadzić, ponieważ chciałem stworzyć serwer Minecraft. Właśnie ta ankieta ułatwi mi tworzenie go, bo to właśnie wy wybieracie tryb na jakim chcielibyście zagrać. Jeżeli nie ma tam jakiegoś trybu możecie wymienić go w odpowiedziach pod postem (tym samym wybierając go). Ankieta zakończy się 1.01.2018. Jeżeli jest ona nie w tym dziale proszę o jej przeniesienie.

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Aktualnie, widząc opcje tylko RPG było by słusznym wyborem, aczkolwiek domyślam się - że nie dalibyście sobie rady zrobić tak duży tryb, tak dopracowanie jak i reszta.

Reszta trybów, to norma. Co tu dużo powiedzieć, smutno się patrzy czasami jak jedynymi trybami do dyspozycji są klasyczny easyhc, hardcore czy też freebuild.

• 0
Teraz, keebe napisał:

Aktualnie, widząc opcje tylko RPG było by słusznym wyborem, aczkolwiek domyślam się - że nie dalibyście sobie rady zrobić tak duży tryb, tak dopracowanie jak i reszta.

Reszta trybów, to norma. Co tu dużo powiedzieć, smutno się patrzy czasami jak jedynymi trybami do dyspozycji są klasyczny easyhc, hardcore czy też freebuild.

Zgadzam się z tobą takie tryby jak EasyHC, Freebuild są już trochę przereklamowane, lecz w ankiecie umieściłen tryby które mi przyszły do głowy. Jeżeli chodzi o RPG dołożymy wszelkich starań aby był jak najlepszy.

• 0

2 godziny temu, Bielecki napisał:

Tak z ciekawości zapytam - ile już serwerów robiłeś, jakie to były tryby, na jaką wersję i ile osób grało?

Dużo serwerów już miałem. Głownie to takie dziecinne serwerki, ale ten projekt bedzie inny. Na pewno wypali

• 0

Nie odpowiedziałeś mi praktycznie na żadne pytanie. Podejrzewam więc, że były to nigdy nie wypuszczone serwery na localhoście lub ograniczenie do .tasrv lub .ench i nigdy nie skończone z max 3 graczami, w tym właściciel, jego kumpel i jedno multi do testowania z poziomu gracza.

Insynuuję to z Twojej odpowiedzi. Dlatego też nie sądzę, żeby ten projekt wypalił. Zwłaszcza, że miałoby to być RPG.

• 0
43 minuty temu, Supelek napisał:

Dużo serwerów już miałem. Głownie to takie dziecinne serwerki, ale ten projekt bedzie inny. Na pewno wypali

Ile razy już czegoś takiego słuchałem.

Nigdy nie jesteś pewny stuprocentowo, a zwłaszcza przy RPG.

• 0

No fakt, ale tym razem mam już przynajmniej wiedzę na temat pisania pluginów dlatego będę pisał również coś swojego. Zdaję sobię sprawę, że nie jest łatwo zrobić dobry RPG, lecz mogę nad projektem spędzić nawet lata.

Co do hostingu to planowałem zrobić serwer na VPS lub dedyku. Nie bawię się już w hostingi współdzielone.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...