Kajfi 4 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 (edytowane) Gdy robie skrypt i w nim jest [<text>] to skrypt nie działa. Co mam robić? Bo w większości skryptow uzywam [<text>] Edytowane 29 grudnia 2017 przez Ixidi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 daj kod i logi z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajfi 4 Opublikowano 29 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 W sumie nie tylko z text... tez z [<player>] i wgl Jaki kod? wywaliło mnie z serwera i teraz nie wbije...... @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! tak... a gdzie te logi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymoon202 15 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Piszesz o problemie A podstawowych informacji nam nie dajesz. Mamy się domyślać? Daj kod skryptu którego piszesz oraz jakie błędy się wyświetlają w konsoli gdy ten skrypt przeładowywujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajfi 4 Opublikowano 30 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) W dniu 30.12.2017 o 09:44, Szymoon202 napisał: Piszesz o problemie A podstawowych informacji nam nie dajesz. Mamy się domyślać? Daj kod skryptu którego piszesz oraz jakie błędy się wyświetlają w konsoli gdy ten skrypt przeładowywujesz. Ok.. zaraz.... to mi sie wyswietlilo Edytowane 10 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymoon202 15 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Jaka wersja serwera i pluginu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) W dniu 30.12.2017 o 09:49, Kajfi napisał: Ok.. zaraz.... @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! to mi sie wyswietlilo Z tego co widzę to masz w ogóle wadliwą wersje - nie jest to błąd z komendą tylko z pluginem. Edytowane 10 lipca 2020 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajfi 4 Opublikowano 31 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2017 (edytowane) W dniu 30.12.2017 o 23:13, keebe napisał: Z tego co widzę to masz w ogóle wadliwą wersje - nie jest to błąd z komendą tylko z pluginem. Ehh i tak robie serwer od nowa i bede wszystko od nowa instalowal to moze zadziala @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Szymon wersja pluginu chyba 1.2.1 Edytowane 10 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LloydPL 436 Opublikowano 31 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2017 napisałem że logi z konsoli, podejrzewałem że masz nieodpowiednią wersje skripta do wersji serwera i wtedy skript wywali błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kajfi 4
Gdy robie skrypt i w nim jest [<text>] to skrypt nie działa. Co mam robić? Bo w większości skryptow uzywam [<text>]
Edytowane przez IxidiOdnośnik do komentarza
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi