Nieaktywny Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Witam. mam takie pytanie, gdzie znaleźć w essentialsie (po otworzeniu WinRaR'em) plik, w którym można zedytować wygląd pisania na msg czy banów, itp. Nie ma tego w messages_pl.properties Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 messages lub messages_pl Ozelot i Peridot 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 23 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2017 Spoiler Sprawdź jaki język w Essentials masz ustawionyPL lub EN powinieneś mieć. messages_<x> ; CTRL + Find Wyszukaj sobie "ban", "msg" Jeśli nie znajdziesz : - szukaj ręcznie wiadomości np. schematu od wiadomości prywatnych oraz od wiadomości ban. Peridot i Ozelot 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 512 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Ozelot napisał: Dziękuję. Nie będę zakładał nowego tematu, mam jeszcze jedno podobne pytanie. Gdzie znajdę wiadomości w WorldGuardzie tz. te, co pisze np. "Hey! Sorry, but you can't....." itd itp. Te wiadomości są już w kodzie i nie jest je już tak łatwo zmienić musiał byś je zmienić np. przy pomocy programu InClassTrans Edytowane 24 grudnia 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 24 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2017 Aż sprawdziłem, plik messages_pl.properties https://github.com/essentials/Essentials/blob/2.x/Essentials/src/messages_pl.properties msgFormat=\u00a76[\u00a7c{0}\u00a76 -> \u00a7c{1}\u00a76] \u00a7r{2} Ozelot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 Tak samo poszukaj. CTRL + F i wpisz "Blad" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 1 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 Dnia 30.12.2017 o 10:06, KCPRRR napisał: Tak samo poszukaj. CTRL + F i wpisz "Blad" Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam.
mam takie pytanie, gdzie znaleźć w essentialsie (po otworzeniu WinRaR'em) plik, w którym można zedytować wygląd pisania na msg czy banów, itp. Nie ma tego w messages_pl.properties
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi