kaczqwee 7 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 (edytowane) kunekunda Edytowane 18 grudnia 2017 przez kaczqwee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bopke 359 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Może serwer jest monotonny i powtarzalny, przez co po dłuższej chwili rozgrywka się nudzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 17 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Teraz, bopke napisał: Może serwer jest monotonny i powtarzalny, przez co po dłuższej chwili rozgrywka się nudzi? Właściwie ludzie pisali, że ten serwer zasługuje na więcej osób i że to jedyny WaterBlock gdzie sie nie nudzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wakal 23 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 No... emm... powiem ci tak, hehe... gracze, to są LUDZIE, i wiesz no ten, oni mają takie coś jak życie, w sumie to wiesz, zbytnio nie wiemy co to jest ale już nad tym pracujemy... i oni to wiesz, muszą żyć, żeby mieć tzw. zycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kaczqwee 7 Opublikowano 17 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Teraz, Wakal napisał: No... emm... powiem ci tak, hehe... gracze, to są LUDZIE, i wiesz no ten, oni mają takie coś jak życie, w sumie to wiesz, zbytnio nie wiemy co to jest ale już nad tym pracujemy... i oni to wiesz, muszą żyć, żeby mieć tzw. zycie... Mądra myśl. Ale nie zastanawia Cię to, że zawsze grało ok. 13 osób, a przez ostatnie dni jestem tylko ja i czatownik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BoeingC135 26 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 To, że tracisz graczy to nie nasza sprawa, to ty odpowiadasz za reklame więc nie przychodź teraz tutaj i nie proś o reklame.. Wakal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wakal 23 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 1 minutę temu, kaczqwee napisał: Mądra myśl. Ale nie zastanawia Cię to, że zawsze grało ok. 13 osób, a przez ostatnie dni jestem tylko ja i czatownik? Daj ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kaczqwee 7
kunekunda
Edytowane przez kaczqweeOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi