TakiJakTy 140 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 (edytowane) Cześć, mama problem ze skriptem, jak napisałem w tytule komendy sie nie wykonują. Daje ++ albo Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 8 grudnia 2017 przez TheSkill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 Źle wytabowane. Dodatkowo, GUI potrzebuje skQuery, więc jeśli go nie masz, zainstaluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ever 20 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 Zrob set obok if argument zeby byly na jednej lini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 8 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 @Ozelot wytabujesz? Ta tylko ze juz zaczolem tabowac i sprawdzam /paneldzialek i nic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 8 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 Screen błędów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 9 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 wiec to jest tak, klikam na kit w gui (np. kit gracz) i nie bierze mi go tylko mozna se przekladac bloki.... wiec to jest tak, klikam na kit w gui (np. kit gracz) i nie bierze mi go tylko mozna se przekladac bloki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 9 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 to run [execute player command " musi być w większości, jeśli nie wszędzie: to close then run [execute player command " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 9 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2017 wlasnie ja tak mam ale nic nie pomaga Pomoze ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TakiJakTy 140
Cześć, mama problem ze skriptem, jak napisałem w tytule komendy sie nie wykonują. Daje ++ albo
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez TheSkillOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi