PauzaTM 0 Opublikowano 6 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2017 (edytowane) Skrypt stworzonył na celu pokazania wam jak się robi o to takiego skrypta na chata lub inne podobne do tego rzeczy które by funkcjonowały z takim np skryptem Jeśli chcecie ten skrypt odrazu gotowy możecie go pobrać jeśli nie chcecie to możecie napisać samodzielnie to wszystko z mojej strony o tym skrypcie i krótki opisie Na dole link: Skrypt powsatał na celu pokazania wam jak się robi https://code.skript.pl/yhY8K3ZG/ Edytowane 6 grudnia 2017 przez PauzaTM YTSkaGamer2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintalinio 8 Opublikowano 6 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2017 Łer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PauzaTM 0 Opublikowano 6 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2017 (edytowane) Teraz, Quintalinio napisał: Łer? Mów po polsku xDDD Edytowane 6 grudnia 2017 przez PauzaTM Nie dokoniczyłem zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintalinio 8 Opublikowano 6 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2017 11 minut temu, PauzaTM napisał: Mów po polsku xDDD Nic, czytałem to jak nie było skryptu... Już widzę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebxteR 212 Opublikowano 6 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2017 Czemu ściągasz ode mnie, zrobiłem taki sam skrypt twój to PLAGIAT https://code.skript.pl/pEaWZGJH/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczqwee 7 Opublikowano 6 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2017 2 minuty temu, SebxteR napisał: Czemu ściągasz ode mnie, zrobiłem taki sam skrypt twój to PLAGIAT https://code.skript.pl/pEaWZGJH/ Nawet jest Twój nick w tym xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 512 Opublikowano 6 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2017 (edytowane) Skrypt jest odrobinę lepszy od większości skryptów na czat na tym forum @PauzaTM Jeśli @SebxteR mówi prawdę to cofam tą wypowiedź Edytowane 6 grudnia 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Superbizons 13 Opublikowano 6 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2017 Serio? "Wyczyszcza chat" ? Co to za słowo? A ten skrypt to taki plagiat, są miliony takich skryptów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 6 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2017 Nie rozumiem, po co publikować takie skrypty? Przecież to się pisze w kilka minut. LloydPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 311 Opublikowano 7 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2017 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi