MineKox 0 Opublikowano 4 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2017 Witam, Mam problem z działaniem pewnej funkcji w Skripcie, chodzi tu o bossbar (pasek bossów) u góry ekranu. Gdy próbuję go wywołać w skripcie: Spoiler create timed bar with text "%arg 1%" to player for 10 seconds po przeładowaniu skrypt wywala informacje że nie wie co to za wyrażenie. Próbowałem też tak: Spoiler set boss bar of player to "%arg 1%" I tu także nie wie co z tym zrobić, nie zna takiego wyrażenia. Dodam to iż posiadam pluginy: Skript , WildSkript, SkQuery, Skript+, BossBarSK, BarApi A tu cały kod: (tak wiem długi ): Spoiler command /bb [<text>]: trigger: create timed bar with text "%arg 1%" to player for 10 seconds A tu druga wersja, która też nie działa: Spoiler command /bb [<text>]: trigger: set boss bar of player to "%arg 1%" Bardzo proszę o pomoc . Jak ktoś by mógł to niech napisze jak jest w jego przypadku (którą opcję używacie, jakie macie pluginy, jake wersje pluginów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NUajs12 1 Opublikowano 4 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2017 Użyj tego: display "%arg 1%" on bossbar with 100 percent by 10 seconds for player "10 seconds" możesz zmienić na: "[Liczba] seconds/minutes/hours itp.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 STEINER 60 Opublikowano 4 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2017 display "%arg-1%" on bossbar with 100 percent by 10 seconds for player display "%arg-1%" on bossbar with 100 percent by 10 seconds for player (Zaznaczyłem zmienienie, żebym zaraz warna nie dostał...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymoonDev 21 Opublikowano 5 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2017 set boss bar of player to "%arg 1%" Polecam dokładne czytanie dokumentacji. Wymagany plugin skRayFall. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineKox 0 Opublikowano 8 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2017 Dzięki Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MineKox 0
Witam,
Mam problem z działaniem pewnej funkcji w Skripcie, chodzi tu o bossbar (pasek bossów) u góry ekranu. Gdy próbuję go wywołać w skripcie:
create timed bar with text "%arg 1%" to player for 10 seconds
po przeładowaniu skrypt wywala informacje że nie wie co to za wyrażenie.
Próbowałem też tak:
set boss bar of player to "%arg 1%"
I tu także nie wie co z tym zrobić, nie zna takiego wyrażenia. Dodam to iż posiadam pluginy: Skript , WildSkript, SkQuery, Skript+, BossBarSK, BarApi
A tu cały kod: (tak wiem długi
):
command /bb [<text>]:
trigger:
create timed bar with text "%arg 1%" to player for 10 seconds
A tu druga wersja, która też nie działa:
command /bb [<text>]:
trigger:
set boss bar of player to "%arg 1%"
Bardzo proszę o pomoc
. Jak ktoś by mógł to niech napisze jak jest w jego przypadku (którą opcję używacie, jakie macie pluginy, jake wersje pluginów).
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi