BlackRode 28 Opublikowano 3 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2017 Witam, potrzebuję jakiegoś dobrego antybota, jeśli się sprawdzi mogę zapłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 3 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2017 Ile dajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BlackRode 28 Opublikowano 3 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2017 30-50 zł spoko cena ?? Oczywiście wcześniej kawałek kodu albo jakiś dowód, że jest twojego autorstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huert2007 50 Opublikowano 3 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2017 on join: set {Dolaczenie} to true wait 3 second set {Dolaczenie} to false on join: if {dolaczenie} is true: kick player due to "&cWejdz ponownie z kilka sekund!" #nieTestowane BlackRode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 3 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2017 Napisz na pw, a z chęcią napisze plugin. BlackRode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 3 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2017 5 godzin temu, BlackRode napisał: Witam, potrzebuję jakiegoś dobrego antybota, jeśli się sprawdzi mogę zapłacić. Nadal potrzebujesz? Jeśli tak to pisz. BlackRode 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ganq2002 1 Opublikowano 5 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2017 (edytowane) Wiesz co masz za free: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! proste i łatwe Edytowane 5 grudnia 2017 przez Ganq2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 5 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2017 Dam ci plugin na antybota, napisz na pw, żaden bot nie przejdzie Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BlackRode 28
Witam, potrzebuję jakiegoś dobrego antybota, jeśli się sprawdzi mogę zapłacić.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi